Οι κατσαρόλες της Κυριακής: 20 συνταγές, από κοκκινιστό μέχρι φρικασέ
Κοκκινιστά, λεμονάτα και αυγολεμονάτα, κρασάτα και φρικασέ, στιφάδο και παστιτσάδο. Τα φαγητά που λαχταράμε όλη την εβδομάδα σιγομαγειρεύονται στις κατσαρόλες της Κυριακής, σκορπίζουν γιορτινές μυρωδιές στα σπίτια και σφραγίζουν τα τραπέζια μας με γεύσεις γεμάτες. Συμπυκνωμένη φροντίδα οι σάλτσες που λερώνουν τα τραπεζομάντηλα. Μέχρι και το τελευταίο τους ίχνος θα σβήσουμε από τα πιάτα βουτώντας μπουκιές ψωμί. Σε κλασικά φαγητά που αγαπάμε εστιάζουμε στο αφιέρωμα που ακολουθεί: 20 συνταγές στις οποίες επιστρέφουμε ξανά και ξανά για να βρούμε μέσα στις κατσαρόλες νοστιμιά και θαλπωρή. Άλλες είναι απλές και εύκολες, άλλες λίγο πιο σύνθετες και μερικές θέλουν τον χρόνο τους – όπως το τσιγαριαστό με το κατσικάκι που σιγομαγειρεύεται στα ζουμιά του για 3 ώρες.
Δείτε εδώ 20 συνταγές της κατσαρόλας για το τραπέζι της Κυριακής:
Δείτε επίσης
- Ποιος είναι ο καλύτερος προγνωστικός δείκτης καρδιαγγειακού κινδύνου; 3 ειδικοί απαντούν
- Με το «Ας κρατήσουν οι χοροί…» η Ελλάδα αποχαιρέτησε τον Διονύση Σαββόπουλο
- Τα κλασικά φουρνιστά λαζάνια με κιμά και ρευστή μπεσαμέλ
- Τέσσερα χρόνια χωρίς την Φώφη Γεννηματά - Ν. Ανδρουλάκης: Συνεχίζουμε στο δρόμο που χάραξε
- Σε 15 νομούς της Ελλάδας καταγράφηκαν περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις για περισσότερα από 41 έτη





