Ο υπουργός απάντησε στους αγρότες με... απάντηση της ΠΝΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

  18 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑ
Ο υπουργός απάντησε στους αγρότες με... απάντηση της ΠΝΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Φώτο Αρχείου

Αναβρασμός επικρατεί στον αγροτικό κόσμο από τη στιγμή που η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ανακοίνωσε 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη.

Οι αγρότες για άλλη μία φορά αντιδρούν και ζητούν από τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή να ενεργοποιήσει το νόμο για το πλοίο ασφαλείας, το οποίο θα εξασφαλίζει στους παραγωγούς την ασφαλή μετακίνηση των προϊόντων τους.

Στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» και τη Νικολέτα Σφακιανάκη, καλεσμένοι ήταν εκπρόσωποι των αγροτών του νότου. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Βαγγέλη Τσιμπραγάκη, Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τυμπακίου, και τον Μανόλη Ορφανουδάκη, Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου.

Την ώρα που και οι δύο αγρότες επεσήμαναν πόσο δύσκολη χρονιά ήταν για τα κηπευτικά και «τις μέρες του Πάσχα η παραγωγή βρήκε τους βηματισμούς της, τα προϊόντα βρίσκουν το δρόμο τους στις αγορές, η απεργία έρχεται να μας κλείσει το δρόμο», προχωρούν παράλληλα και σε μία απίστευτη αποκάλυψη.

Σύμφωνα με τους ίδιους, μόλις τη Δευτέρα πήραν απάντηση από το Υπουργείο Ναυτιλίας στην επιστολή που έστειλαν οι αγρότες, αλλά αυτό που έλαβαν σε e- mail δεν ήταν το αναμενόμενο.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν οι αγρότες «στείλαμε επιστολή και καλούμε να κάνει ο υπουργός τις απαραίτητες ενέργειες για την προώθηση των προϊόντων μας στις αγορές. Ενώ στείλαμε το έγγραφο και ήταν θετικοί στο να γίνει συζήτηση, μας κοινοποίησε το υπουργείο χτες την απάντηση της ΠΝΟ ότι δε θα έρθει σε διάλογο».

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι δηλαδή, από την πλευρά του υπουργείου δεν πήραν καμία ουσιαστική απάντηση παρά μόνο μία επιστολή της ΠΝΟ…

Δείτε τη συζήτηση στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα»:

neakriti.gr

 

  18 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα