Ο Ν.Ηγουμενίδης στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στα Βορίζια

Tο παρών έδωσε και φέτος ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης κατά την ετήσια τελετή τιμής και μνήμης των ηρώων των Βοριζίων.
Σε σχετικό δελτίο τύπου του κ. Ηγουμενίδη αναφέρεται «Στα πλαίσια της σεμνής και συγκινητικής τελετής, κατά τη διάρκεια της οποίας εκφωνήθηκαν σημαντικοί λόγοι μνήμης της διαχρονικής ιστορικής στάσης αντίστασης των Βοριζίων, ο Νίκος Ηγουμενίδης κατέθεσε στον τόπο των ηρώων στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων αγωνιστών – εκεί όπου πέρυσι πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια των προτομών των 3 ιστορικών Ηρώων Φραγκιά Φραγκιαδάκη, Κωνσταντίνου Λεράτου και Διονύση Φραγκιαδάκη (Τσελεκοδιονύση).
Μετά το πέρας της τελετής, ο βουλευτής του Ν.Ηρακλείου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής τόσο για τα τρέχοντα θέματα της περιοχής, όσο και για ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας, ενώ παρακάθισε και στην προγραμματισμένη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δεξίωση των κατοίκων της περιοχής».
Δείτε επίσης
- Πυρόσβεση Αρχαιολογικού Χώρου Φαιστού: Υπογράφηκε η ένταξη έργου από τον Περιφερειάρχη Κρήτης
- Περιφέρεια Κρήτης: Την Πέμπτη ο 2ος ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΟΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ δακοκτονίας στον τομέα ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ
- Χάρβαρντ: Ειδικοί της ευτυχίας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους
- Έρευνα της ΕΥ Ελλάδος: Burnout για 1 στους 2 Έλληνες εργαζόμενους
- Εκτός ΑΣΕΠ οι 1.212 νέες προσλήψεις σε Πυροσβεστική και Λιμενικό