O Κρουσώνας τίμησε το Μανώλη Στεφανουδάκη (Φωτογραφίες)

mesaralive.gr  04 October, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
O Κρουσώνας τίμησε το Μανώλη Στεφανουδάκη (Φωτογραφίες)

Ξεχωριστή ήταν η σημερινή ημέρα για τον Κρουσώνα, που υποδέχτηκε τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη του Ρίο Μανώλη Στεφανουδάκη στο γήπεδο του χωριού.

Νέοι και νέες, μικροί και μεγάλοι μαθητές, εκπαιδευτικοί , γονείς και εκπρόσωποι φορέων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Γίγαντα Μεσαρίτη Αθλητή που έκανε την Ελλάδα υπερήφανη για άλλη μια φορά στην Παραολυμπιάδα του Ρίο! Οικοδεσπότες της πολύ όμορφης και ξεχωριστής  εκδήλωσης, ήταν ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρουσώνα, κ. Κώστας Αγριμάνης μαζί με το Σύλλογο Γονέων και τον Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου καθώς και οι μικροί μαθητές του σχολείου. Επίσης στην εκδήλωση συμμετείχαν η ομάδα του ΠΑΟ Κρουσώνα,  όλα τα σχολεία του χωριού, καθώς και εκπρόσωποι των αρχών του τόπου, Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του ΔΔ Κρουσώνα και πολύς κόσμος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στο Μανώλη Στεφανουδάκη, ενώ πλήθος ήταν τα δώρα που δέχτηκε από τους μαθητές των σχολείων του Κρουσώνα. Ζωγραφιές, λουλούδια, κατασκευές, ποιήματα, όλα για τον Χρυσό Μανώλη Στεφανουδάκη που έχει τόσα πολλά να μεταλαμπαδεύσει στη νέα γενιά, μέσα από το δικό του αγώνα εντός και εκτός σταδίων!!!!!! 

 

mesaralive.gr  04 October, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα