Ο Γιάννης Ξηρουδάκης ευχαριστεί...

  29 August, 2019 ΑΡΘΡΑ
Ο Γιάννης Ξηρουδάκης ευχαριστεί...

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα από τον πρώην πλέον αντιδήμαρχο του Δήμου Φαιστού

Όλοκλήρωσε τη θητεία του στο Δήμο Φαιστού ο Γιάννης Ξηρουδάκης,ο οποίος με μήνυμα του ευχαριστεί όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του και τον βοήθησαν τα τελευταία δύο χρόνια

Ο κ.Ξηρουδάκης αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμα του:

Η θητεία μου ως αντιδήμαρχος στο δήμο Φαιστού κλείνει με το πέρας του Φεστιβάλ Τεχνών 2019 - Άλσος Κούλε το σημαντικότερο ίσως πολιτιστικό γεγονός του δήμου μας .
Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων σε όλους αυτούς που έδειξαν κατανόηση και συνεργαστήκαμε δημιουργικά στα ευαίσθητα θέματα της Παιδείας του Αθλητισμού και του Πολιτισμού ιδιαίτερα τα 2 τελευταία χρόνια στο δήμο Φαιστού .
Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω θερμά τον δήμαρχο Αρμουτάκη Γιώργο για την απόλυτη εμπιστοσύνη που έδειξε στο προσωπό μου και όλους τους αιρετούς ανεξαρτήτων παρατάξεων που στήριξαν τα θέματα που έφερνα στο δημοτικό συμβούλιο σχεδόν ομόφωνα πάντα .
Τέλος οφείλω να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υπαλλήλους του δήμου που στάθηκαν δίπλα μου στην διάρκεια της θητείας μου και με βοήθησαν να ανταπεξέλθω στο δύσκολο έργο που ανέλαβα . 
Δήμητρα Μαρακομιχελάκη , Αγγελάκη Ντίνα , Κουνδουράκη Γιώργο , Γιαννη Καδιανάκη , Kατερίνα Ορφανουδάκη, Κώστα Βογιατζάκη, Mαρία Γιαμπουλάκηi, Ποντίκη Σίσσυ, Kατερίνα Χριστοδουλάκη , Μαρία Κοσμαδακη Σφακιανακη...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...!!!

 

  29 August, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα