Ο Δρίτσας, η Γαύδος και η συμπεριφορά που σχολιάσθηκε !

mesaralive.gr  02 September, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Ο Δρίτσας, η Γαύδος και η συμπεριφορά που σχολιάσθηκε !

...κάποιοι δεν είναι μόνο Αριστεροί στα λόγια αλλά το δείχνουν κιόλας!

Λίγο καθυστερημένο, αλλά καλό από την επίσκεψη του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα στη Γαύδο. Η επίσκεψη είχε τελειώσει και οι αφιχθέντες στο νησί ετοιμάζονται να κάτσουν στο τραπέζι που ετοίμασε για τους καλεσμένους η δήμαρχος της Γαύδου Ευαγγελία Καλλινίκου. Μόνο που η πρόβλεψη ήταν για τους μισούς καλεσμένους αφού στην πορεία... είδαν φως και ανέβηκαν πολλοί περισσότεροι στο σκάφος του λιμενικού που έφυγε από την Αγιά Γαλήνη, με αποτέλεσμα τα εδέσματα σχεδόν να μην φτάσουν για όσους θα... παραμπούκιζαν!

Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνουν μέσα τελευταίοι και καταϊδρωμένοι τα μέλη του πληρώματος του "Γαύδος" που ήλθαν κι εκείνοι για να φάνε! Τα εδέσματα όμως είχαν εξαφανιστεί και τα μόνα που υπήρχαν ήταν εκείνα που ήταν μπροστά στο τραπέζι του Υπουργού που δεν είχε προλάβει κάν να δοκιμάσει. 

Ο Δρίτσας χωρίς να το σκεφτεί σηκώθηκε και πήρε μόνος του τα πιάτα με το φαγητό και αφού εξήγησε στους έκπληκτους συνδαιτημόνες πως ό,τι φάγανε... φάγανε, τα πήρε και τα πήγε στους πεινασμένους λιμενικούς που και οι ίδιοι έκπληκτοι δεν περίμεναν τέτοια εξέλιξη!

Αν μη τι άλλο μια ασυνήθιστη ενέργεια και μια αντίδραση που δείχνει πως κάποιοι δεν είναι μόνο Αριστεροί στα λόγια, αλλά το δείχνουν κιόλας!

 

cretalive.gr

 

mesaralive.gr  02 September, 2016 ΚΟΣΜΟΣ