Ο Δήμος Φαιστού κλείνει τις  λακκούβες στο Τυμπάκι (φωτο)

mesaralive.gr  02 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Ο Δήμος Φαιστού κλείνει τις  λακκούβες στο Τυμπάκι (φωτο)

φωτο: Δήμος Φαιστού

«Παρά την έλλειψη προϋπολογισμού ο Δήμος Φαιστού, βρίσκει λύσεις στα προβλήματα του τόπου» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου, ενημερώνοντας ότι ήδη έχουν κλειστεί αρκετές από τις λακκούβες που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του Τυμπακίου, ενώ σύντομα θα καλυφθούν και όσες έχουν απομείνει.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι «Ο Πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας Τυμπακίου κ. Στυλιανάκης Μανώλης, εξασφάλισε δωρεάν διάθεση ασφαλτομίγματος  από την τεχνική εταιρεία ΛΙΜΕΝΙΚΗ Α.Ε. και με τη βοήθεια του προσωπικού της Δ.Ε.Υ.Α.ΦΑΙΣΤΟΥ καλύφθηκαν οι περισσότερες λακκούβες που υπήρχαν στους δρόμους του Τυμπακίου.

Το παρών αποτελεί τη δεύτερη φάση της προσπάθειας που γίνεται από το Δήμο Φαιστού για την κάλυψη των ανωμαλιών του εδάφους στο Τυμπάκι, αφού η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε μετά από προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου κ. Γιώργου Αρμουτάκη, ο οποίος εξασφάλισε 25 κυβικά μέτρα ασφαλτομίγματος, από την εταιρεία ΝΟΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε. (Μπριλάκης Χαράλαμπος),από τα οποία τα 16 τοποθετήθηκαν σε οδούς του Τυμπακίου.  

Πολύ σύντομα αναμένεται και η τρίτη φάση, κατά την οποία θα καλυφθούν και οι υπόλοιπες». 

 

mesaralive.gr  02 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα