O Δημήτρης Μητσόπουλος ενώνει δυνάμεις με το Μηνά Σταυρακάκη

  12 April, 2019 ΑΡΘΡΑ
O Δημήτρης Μητσόπουλος ενώνει δυνάμεις με το Μηνά Σταυρακάκη

Με το Μηνά Σταυρακάκη και το Συνδυασμό «Βιάννος, Πάμε Μπροστά» κατέρχεται στις εκλογές ο Δημήτρης Μητσόπουλος

Ο ίδιος σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:«Ο Δήμος Βιάννου αποτελεί έναν τόπο με πολύ μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές, κάτι που έχω διαπιστώσει, μέσα από την παρουσία μου και την καθημερινότητα του τόπου αυτού, τον οποίο κι εγώ, όπως και όλοι μας αγαπάμε.

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο, με τον πατέρα μου Τηλέμαχο Μητσόπουλο και τη μητέρα μου Σεβαστή Κοσμαδάκη από το Συκολόγο Βιάννου, να μου μεταδίδουν την αγάπη τους για τη Βιάννο.

Στο παρελθόν έχω διατελέσει Σύμβουλος στην Κοινότητα Συκολογου.

Ως άνθρωπος αυτό που έχω να δηλώσω είναι πως μου αρέσουν οι καινοτόμες ιδέες κάτι που έχω αποδείξει μέσα από την επαγγελματική μου ενασχόληση στο χώρο του πρωτογενή και του τουριστικού τομέα.

Μέσα στους στόχους μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους μελισσοκόμους και γενικά όλους τους συνδημότες μου, έχοντας μια σειρά από προτάσεις, μέσα στις οποίες είναι και η κατάθεση προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης την ιδέα για τη δημιουργία ενός ΟΑΕΔ εργατών γης, ώστε να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους εργαζόμενους των άλλων κλάδων.

Στόχος μου είναι επίσης η ίδρυση ενός μουσείου του αγρότη στην περιοχή μας, όπου θα μας ταξιδεύει σε όλη την αγροτική, κτηνοτροφική, μελισσοκομική, ιστορία του τόπου. Θα εκθέτει τα προϊόντα ποπ (εμφιαλωμένος ελαιόλαδο, μπανάνες Αρβης, τοπικό μέλι,  τοπικά τυριά κ.α.) και θα είναι επισκέψιμο όλες τις ημέρες του χρόνου.

Φυσικά σε πρώτο πλάνο βρίσκονται και τα έργα υποδομών του Δήμου Βιάννου, όπως είναι το έργο του δρόμου Τσούτσουρας- Μύρτος, του Βιολογικού Τερτσών κ.α.

Για να γίνουν αυτά απαιτείται κοινό όραμα, συνεργασία, σύμπραξη δυνάμεων και σχεδιασμός. Στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν το Συνδυασμό μας «Βιάννος, Πάμε Μπροστά» και τον επικεφαλής μας Μηνά Σταυρακάκη. Νιώθω τυχερός που θα συνεχίσω το έργο του απερχόμενου δημάρχου Παύλου Μπαριτακη μαζί με τον Μήνα Σταυρακάκη με τον οποίο έχω συνεργασία εδώ και 35χρονια και τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Είναι ένας άνθρωπος που χαρακτηρίζεται για την τιμιότητα του και για τις ικανότητες του και αισθάνομαι ευγνώμων για τη συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο Συνδυασμό.

Αντίπαλος μας είναι μόνο τα προβλήματα της Βιάννου και είμαι σίγουρος πως με τις κατάλληλες ενέργειες θα βρεθούν λύσεις σε όλα τα άλυτα ζητήματα του τόπου μας»

 

  12 April, 2019 ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα