Ντέρμπι με τα όλα του στο Ζαρό με ανατροπές 3-3 στις καθυστερήσεις η ομώνυμη ομάδα με τον ΑΟΤ

Mesaralive.gr  13 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ντέρμπι με τα όλα του στο Ζαρό με ανατροπές 3-3 στις καθυστερήσεις η ομώνυμη ομάδα με τον ΑΟΤ

Φώτο-Βίντεο: Στέλιος Χανιωτάκης

Ένα ντέρμπι με τα όλα του έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου στο γήπεδο του Ζαρού, όπου μετά από ανατροπές στο σκορ, η ομώνυμη ομάδα και ο ΑΟ Τυμπακίου ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 3-3 για την 6η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Από την αρχή της αναμέτρησης κυριάρχησε η δύναμη με το παιχνίδι να εστιάζεται κυρίως στο χώρο του κέντρου, με συνέπεια πέρα από δύο γκολ, οι αξιόλογες φάσεις να είναι λιγοστές.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να έχουν την τύχη και την ουσία στο πρώτο ημίχρονο, καθώς  στο 18΄ μπήκαν μπροστά στο σκορ με αυτογκόλ του Νταβιγλάκη, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Ναβροζίδης πέτυχε το 0-2.
Οι γηπεδούχοι κατέβαλαν προσπάθεια να μειώσουν το σκορ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου 45λέπτου.
Στην επανάληψη, ο Ζαρός ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 55΄, όταν ο Μεταξάκης πέτυχε το 1-2, για να έρθει στο 60΄ ο Χελά να ισοφαρίζει το σκορ σε 2-2.
Από το σημείο αυτό και μετά, οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση και στο 89΄ κατάφεραν να π πετύχουν την ολική ανατροπή με τον Παπαδόπουλο να κάνει το 3-2.
Εκεί που όλα έδειχναν ότι το σκορ δεν θα άλλαζε, στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό, με τον Ολαογιέ να διαμορφώνει το τελικό 3-3, αφήνοντας τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι το γκολ του ΑΟΤ σημειώθηκε μετά την ολοκλήρωση της πεντάλεπτης καθυστέρησης που είχε δείξει ο διαιτητής.

Ζαρός: Ζαχαριουδάκης, Γιαννουλάκης, Νταβιγλάκης, Μπεζάνι, Χελά, Καραφωτιάς (65’ Παπαδόπουλος), Φραγκιαδουλάκης, Πολυμερίδης Χ., Κλαπάκης, Μεταξάκης (80’ Καμαριώτης), Νικηταράς (70’ Γενιτσαρίδης)

ΑΟ Τυμπακίου: Κωνσταντουλάκης, Άλα, Ντάλας (62’ Νιολάκης), Μαρακομιχελάκης, Ολαογιέ Ντέιβιντ, Χριστοδουλάκης Γ, Τρακαντούνας, Τριάντης, Αναγνωστάκης, Ολαογιέ Ντάνιελ (43’ λ.τ. Χριστοδουλάκης Γ. – 85’ Ντόκο), Ναβροζίδης

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Ο προπονητής του Ζαρού Φάνης Χαλκιαδάκης δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στην κάμερα του Mesaralive.gr, και αντί αυτού μίλησε ο Βασίλης Γενιτσαρίδης

Αργότερα ο προπονητής του Ζαρού δήλωσε στο notosportnews.gr:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, έβγαλαν ψυχή και πάθος καταφέρνοντας έτσι να πετύχουν την ανατροπή. Δυστυχώς την τύχη του παιχνιδιού την έκριναν άλλοι παράγοντες και έτσι τελικά δεν επιβραβεύτηκαν στο απόλυτο οι προσπάθειες τους,  καθώς δεχτήκαμε γκολ στο 97’».

 

Mesaralive.gr  13 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα