Νίκη παραμονής για Πυργιώτισσα!

Του Μάνου Κασαπάκη  12 March, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Νίκη παραμονής για Πυργιώτισσα!

Πολύ σπουδαία νίκη για την Πυργιώτισσα, 1-0 τα Δειλινά

Πολύ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη, πανηγύρισε η Πυργιώτισσα με σκορ 1-0 επί των Δειλινών για την 19η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Η νίκη αυτή γίνεται ακόμα πιο σπουδαία από το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι προέρχονταν από μεγάλο τρίποντο κόντρα στην Δαμάστα με 4-3!

Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες και έκρινε την τελική έκφαση σημείωσε στο 40ο λεπτό ο συνήθεις ύποπτος των γηπεδούχων Αμαρίλντο Κιόσια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στην επανάληψη, παρά τις προσπάθειες των Δειλινών να ισοφαρίσουν, το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε με το συγκρότημα του Χρήστου Ορφανουδάκη να κατακτάει τρεις σημαντικότατους βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ: Γρηγοράκης, Στρατιδάκης, Χριστοδουλάκης (49' Γαργανουράκης), Κουτεντάκης, Σχοιναράκης (80' Τσιμπλακάκης), Κεγιαδάκης (91' Θεοδωράκης), Άλμπερτ, Λενιδάκης (46' Παπαδάκης), Μανουσάκης, Κιόσια, Νιολάκης

ΔΕΙΛΙΝΑ: Γραμματικάκης, Ξημέρης (78' Διονυσόπουλος), Ξένος 62' Ζάτσε), Λειβαδίτης, Τσουβάλας, Παπακώστας (67' Ροβιθάκης), Μαθιουδάκης, Ρεζάτ, Χότζα, Κεφαλούκος, Κατσαμπρακάκης

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις

Σχετικά άρθρα

Του Μάνου Κασαπάκη  12 March, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα