Nέο θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη

  05 November, 2023 ΑΡΘΡΑ
Nέο θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ με θύμα έναν 60χρονο οδηγό μοτοσικλέτας.

Ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά την σφοδρή σύγκρουση της μοτοσικλέτας που οδηγούσε με άλλη μηχανή.

Ο 53χρονος οδηγός της δεύτερης μοτοσικλέτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου δίνει μάχη για τη ζωή του, με την οικογένειά του να κάνει έκκληση για αίμα.

Πώς έγινε το τροχαίο

Όπως αναφέρει το cretapost.gr όλα έγιναν λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Κυριακής, στο ύψος του Παλαιόκαστρου στον ΒΟΑΚ δύο μοτοσικλέτες συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους.

Από την σφοδρή σύγκρουση οι αναβάτες πετάχτηκαν αρκετά μέτρα μακριά από τις μοτοσικλέτες, ενώ διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο.

Για τον 60χρονο Γιάννη ήταν ήδη αργά, καθώς ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ ο 53χρονος διακομίστηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να κρίνουν την κατάσταση της υγείας του ιδιαίτερα κρίσιμη, προσπαθώντας να τον σταθεροποιήσουν.

 

  05 November, 2023 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα