Νέο παγκόσμιο Ρεκόρ από το Μανώλη Στεφανουδάκη!!!

mesaralive.gr  28 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Νέο παγκόσμιο Ρεκόρ από το Μανώλη Στεφανουδάκη!!!

Νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ στον ακοντισμό, πέτυχε σήμερα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα ο μεγάλος μεσαρίτης αθλητής, Παραολυμπιονίκης και κάτοχος του Παγκοσμίου Ρεκόρ από τους αγώνες του Gresseto στην Ιταλία , Μανώλης Στεφανουδάκης.

Ο μεσαρίτης «γίγαντας» συνεχίζει να χαρίζει απίστευτες συγκινήσεις σε κάθε αγώνα του! Αυτή τη φορά το ακόντιό του εκτοξεύτηκε σχεδόν μισό μέτρο πάνω από τη βολή του Grosseto (29,49) και συγκεκριμένα στα 29,75, χαρίζοντας στην Ελλάδα ένα νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ και φέρνοντας τον ίδιο ακόμα πιο κοντά στα τριάντα μέτρα!

Χρυσό και στη σφαιροβολία

Το πρωί της Κυριακής, ο Μανώλης Στεφανουδάκης χάρισε το  6ο μετάλλιο για την «Μεγαλόνησο» ,  «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και τη μεσαρίτικη αποστολή στη σφαιροβολία, ενώ το απόγευμα ήρθε και το χρυσό στον ακοντισμό.

Να σημειωθεί ότι η σφαίρα δεν είναι το κύριο αγώνισμα του μεγάλου αθλητή, ωστόσο πάντα επιλέγει να λαμβάνει μέρος και στο αγώνισμα της σφαιροβολίας στους αγώνες που συμμετέχει.

Σήμερα το πρωί, ο Μανώλης Στεφανουδάκης με μια βολή  8,59μ. η οποία αποτελεί νέα καλύτερη επίδοση για το 2015 στη σφαιροβολία, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ, ενώ το απόγευμα ήρθε η φοβερή βολή στον ακοντισμό και το νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ!

Οι χορηγοί που στηρίζουν φέτος την μεγάλη αυτή προσπάθεια του Μανώλη Στεφανουδάκη είναι: ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στο πλευρό του και οι  εταιρείες ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε., ΜΙΝΟΑΝ LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ

 

mesaralive.gr  28 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ