«Μυρίζει» κίνδυνο ο δρόμος Μοίρες – Τυμπάκι - Κόκκινος Πύργος

mesaralive.gr  14 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
«Μυρίζει» κίνδυνο ο δρόμος Μοίρες – Τυμπάκι - Κόκκινος Πύργος

φωτο:mesaralive.gr

Δέντρα που μπαίνουν μέσα στο δρόμο, γεφυράκια μπαζωμένα και χαντάκια γεμάτα με φερτά υλικά, συναντά κανείς στο οδικό δίκτυο από Μοίρες μέχρι το Τυμπάκι και τον Κόκκινο Πύργο.

Ένας δρόμος με το χαρακτηρισμό του Εθνικού Δικτύου, ο οποίος είναι  μεγάλης κυκλοφορίας τόσο τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου οι τουρίστες κατακλύζουν την περιοχή, όσο και το Χειμώνα.

Ένας δρόμος που σε κάθε του χιλιόμετρο  «μυρίζει» κίνδυνο.

Με δεδομένο μάλιστα ότι έρχεται Χειμώνας, η ανησυχία και η αναγκαιότητα παρεμβάσεων και καθαρισμών αυξάνεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Χαριτάκη, για την αναγκαιότητα άμεσων παρεμβάσεων, έχουν ήδη ενημερωθεί τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και ο Αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης.

Τα δέντρα με τα ψηλά κλαδιά που οποία υπάρχει κίνδυνος το χειμώνα να σπάσουν και να κινδυνέψουν άνθρωποι, τα γεφυράκια που έχουν μετατραπεί σε καλαμιώνες και μικρούς σκουπιδότοπους, οι διαγραμμίσεις που έχουν «σβήσει» και απαιτείται εκ νέου οριοθέτηση, είναι σοβαρά ζητήματα που έχουν τεθεί στους αρμόδιους της Περιφέρειας με έγγραφο του κ. Χαριτάκη και όπως λέει ο ίδιος, «πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ανταπόκριση, γιατί είναι θέματα τα οποία θα πρέπει να διευθετηθούν άμεσα, πριν μπει ο Χειμώνας».

 

mesaralive.gr  14 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα