Μπορούμε να βοηθήσουμε… Ένας 23χρονος Τυμπακιανός της Αθήνας χρειάζεται τη βοήθεια μας

  06 June, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μπορούμε να βοηθήσουμε… Ένας 23χρονος Τυμπακιανός της Αθήνας χρειάζεται τη βοήθεια μας

Μια επείγουσα ανάγκη συμπολίτη μας έφτασε στα γραφεία του Dreamfm.gr και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να ξεπεράσει το σημαντικό πρόβλημα υγείας του.

Η μητέρα του είναι από το Τυμπάκι λέγεται Λαγουδάκη αδερφή του Νίκου…

Ο 23χρονος Γιώργος Βρεττός πάσχει από νευρωιμάτωση τύπου Β με εμφάνιση όγκων στην αριστερή και δεξιά πλευρά του εγκεφάλου. Υποβλήθηκε σε 2 εγχειρήσεις υφολικής αφαίρεσης των όγκων από την αριστερή πλευρά τον Μάιο του 2016 και από την δεξιά πλευρά τον Δεκέμβρη του 2016.

Τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά και οι όγκοι δεν έχουν αφαιρεθεί σωστά.

Στην Ελλάδα δεν αναλαμβάνει την επέμβαση κανένας χειρούργος και γι’ αυτό το λόγο η οικογένεια αποφάσισε να αποστείλει αίτημα σε νοσοκομείο της Γερμανίας που ειδικεύεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Το χειρουργείο έχει οριστεί για τις 21 Ιουνίου.

Η κατάσταση υγείας του Γιώργου είναι επείγουσα και πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Το συνολικό κόστος νοσηλείας στην Γερμανία είναι 50.000€ από τα οποία ο ασφαλιστικός φορέας (IKA) καλύπτει μόνο το μισό κόστος (25.000€).

Η κατάθεση των χρημάτων στο νοσοκομείο της Γερμανίας πρέπει να γίνει μια εβδομάδα πριν την εγχείρηση μέχρι τις 13 Ιουνίου.

Η οικογένεια του Γιώργου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στη συγκέντρωση των χρημάτων αφού πρόκειται για οικογένεια με 4 παιδιά, τη μητέρα άνεργη και τον πατέρα να μην βρίσκεται πια στη ζωή.

Χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και η κάθε προσφορά ακόμα και μερικών ευρώ μπορεί να φανεί σημαντική για αυτό το παιδί.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε να βοηθήσετε από το υστέρημά σας για να καταφέρει να ζήσει και πάλι όπως πρέπει ο συμπολίτης μας Γιώργος.

Ο λογαριασμός που μπορούν να γίνονται οικονομικές καταθέσεις για την οικογένεια είναι ο ακόλουθος:

ΙΒΑΝ: GR40 0140 4490 4490 0210 1056 379  (Alpha Bank)

dreamfm.gr

 

  06 June, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ