Ο Γιάννης χρειάζεται τη βοήθεια μας

  20 August, 2019 ΑΡΘΡΑ
Ο Γιάννης χρειάζεται τη βοήθεια μας

Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο κι έχει άμεση ανάγκη για αίμα

Στις 12 Αυγούστου τραυματίστηκε σοβαρά στην διάρκεια τροχαίου ατυχήματος στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου, στο ύψος του Παγκρητίου Σταδίου.

 

Από τότε νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου «δίνοντας» τον δικό του αγώνα για την ζωή.

Ο 25χρονος Γιάννης Τουτουντζόγλου, χρειάζεται αίμα και για τον λόγο αυτό οι δικοί του άνθρωποι απευθύνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να προσφέρει αίμα, συμβάλλοντας με τον τρόπο στην βελτίωση της κατάστασης της υγείας του πολυτραυματία.

 Και όλα αυτά ενώ η Κρήτη τις τελευταίες ώρες θρηνεί ένα ακόμηνεαρό άτομο που έσβησε στην άσφαλτο, έπειτα από παράσυρση που προηγήθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, σε δρόμο παράλληλο της εθνικής κάτω από την γέφυρα του Αι Γιάννη Χωστού στο Ηράκλειο.

Ο λόγος για έναν 24χρονο άνδρα, Πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος, περίπου στις 2:30 το μεσημέρι της Δευτέρας, στην προσπάθειά του να διασχίσει παράλληλο δρόμο κάτω από τη γέφυρα του Αγίου Ιωάννη Χωστού, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, τύπου βαν.

Δυστυχώς και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Βενιζελείου να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 24χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Πλέον ο αριθμός των νεκρών έχει ανέλθει στους 48 για το νησί , από αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα.

 

  20 August, 2019 ΑΡΘΡΑ