Μιχάλης Αλμπαντάκης: «Πανέτοιμοι και αισιόδοξοι για τη νέα ελαιοκομική περίοδο»

mesaralive.gr  16 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Μιχάλης Αλμπαντάκης: «Πανέτοιμοι και αισιόδοξοι για τη νέα ελαιοκομική περίοδο»

Σε λιγότερο από ένα μήνα περίπου ξεκινά η νέα ελαιοκομική περίοδος και η κορυφαία εταιρεία στο χώρο του ελαιολάδου, η Cretan Mill είναι πανέτοιμη να δεχτεί το λάδι της νέας χρονιάς.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας είναι έτοιμες να εξυπηρετήσουν τους ελαιοπαραγωγούς, δίνοντας τους το απαραίτητο στήριγμα, μετά από μια χρονιά που δεν κύλησε όπως θα περίμενε κανείς. Τα μηνύματα όμως για τη νέα χρονιά είναι αισιόδοξα, με τους αγρότες να καλούνται να επιδείξουν ψυχραιμία  για να επανέλθει η κατάσταση σε παλαιότερα επίπεδα.

Από την πλευρά της εταιρείας, έχουν γίνει όλες εκείνες οι απαραίτητες ενέργειες και φυσικά η προεργασία, ώστε η διαδικασία να κυλήσει ομαλά, όπως άλλωστε κάθε χρόνο, θέτοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία, την υψηλή τεχνολογία και την προηγμένη ποιότητα στην υπηρεσία των ελαιοπαραγωγών. Και για αυτό εξάλλου η Cretan Mill είναι η εταιρεία που εμπιστεύονται ολοένα και περισσότεροι αγρότες του νησιού.

«Ενόψει της νέας ελαιοκομικής περιόδου, οι αγρότες πρέπει να είναι αισιόδοξοι και ψύχραιμοι. Να προχωρήσουν στην ελαιοκομιδή και να γνωρίζουν ότι η Cretan Mill είναι στο πλευρό τους, στηρίζοντας τους», αναφέρει μέσα από δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου «Cretan- Mill» Μιχάλης Αλμπαντάκης, ο οποίος ζητά από τους ελαιοπαραγωγούς να μη βιαστούν να μπουν στα λιόφυτα τους για να ραβδίσουν, αλλά να ακολουθήσουν τις οδηγίες και να πράξουν σύμφωνα με τις κατευθύνσεις από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

«Θα πρέπει να τηρήσουν τις οδηγίες που δίνονται και να μην ραβδίσουν πολύ νωρίς, καθώς οι ελιές πρέπει να είναι ώριμες για την ελαιοκομιδή. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνά κανείς και την υπολειμματικότητα των φαρμάκων, που μπορεί να υπάρχει ακόμη πάνω στα δέντρα και τον καρπό», τονίζει ο κ. Αλμπαντάκης

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος «Cretan- Mill», είναι ο μοναδικός που θα συνεχίσει να παραλαμβάνει περσινό λάδι, ακόμη και μετά την έναρξη της νέας ελαιοκομικής περιόδου, πληρώνοντας τους παραγωγούς με βάση την τρέχουσα τιμή εκείνης της χρονικής περιόδου.

«Αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι στόχος μας είναι πάντα το καλό των αγροτών, για αυτό και δηλώνουμε ότι σε εμάς δεν ισχύει η παλαιότητα του λαδιού», καταλήγει ο λέγοντας ο κ. Αλμπαντάκης.

 

mesaralive.gr  16 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ