Μια υπέροχη βραδιά στο Καφωδείο για τα ΑμεΑ της Μεσαράς

mesaralive.gr  26 May, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μια υπέροχη βραδιά στο Καφωδείο για τα ΑμεΑ της Μεσαράς

Μια υπέροχη βραδιά πέρασαν τα μέλη Συλλόγων και Σχολείων ΑμεΑ της Μεσαράς, την περασμένη Τετάρτη το βράδυ στο Καφωδείο του κ. Τίτου Μαρκάκη στο Πετροκεφάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια εκδήλωση που τείνει να γίνει θεσμός αφού ο κ . Τίτος Μαρκάκης σε συνεργασία με χορηγούς δίνει την ευκαιρία στα ΑμεΑ της Μεσαράς, για ένα δείπνο αγάπης! Οι συμμετέχοντες διασκέδασαν με την ψυχή τους ευχαριστώντας τους διοργανωτές γι΄ αυτό το όμορφο βράδυ το οποίο απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι.

Συμμετείχε το ΠΑΑΠΑΗΚ Πόμπιας που είχε και την διοργάνωση, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μοιρών, το ΕΕΕΚ Τυμπακίου και ο Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».  Η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, και οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το πλούσιο φαγητό αλλά και το γλέντι με ζωντανή μουσική ως τα μεσάνυχτα.

Εκτός του «Καφωδείου» του κ. Τίτου Μαρκάκη στο Πετροκεφάλι και το προσωπικό του καταστήματος για την υλοποίηση της βραδιάς βοήθησαν οι:

-Μουσικό σχήμα Βασμαριδάκης, Ανδριγιαννάκης, Σκανδαλάκης

-Κρεοπωλείο ΑΦΟΙ Νικολούδη (Μοίρες)

-Αρτοποιείο Οικογένεια Τσικνάκη

Στις ευχαριστίες του ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» Μανώλης Στεφανουδάκης αναφέρει «Ευχαριστούμε πολύ τον Τίτο Μαρκάκη, ιδιοκτήτη του Καφωδείου  για την υπέροχη βραδιά που οργάνωσε για να διασκεδάσουν παρέα όλοι οι φορείς των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες του Νότου με όλα τους τα μέλη.  Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω κι όλους όσους πρόσφεραν απλόχερα για να γίνει αυτό το δείπνο "Αγάπης", μα και τους υπέροχους μουσικούς μας, που με τις νότες τους ξεσήκωσαν τα παιδιά μας».

Από την πλευρά του το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μοιρών σε ευχαριστήριό του , αναφέρει «Ευχαριστούμε τον κ.  Τίτο Μαρκάκη τους συνεργάτες και τους χορηγούς του Καφωδείου, στο Πετροκεφάλι για την όμορφη βραδιά που προσέφερε αφιλοκερδώς στους μαθητές και συνοδούς του σχολείου μας. Η Διευθύντρια Ευφροσύνη Μαράκη-Μαυρομανωλάκη».

 

mesaralive.gr  26 May, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα