Μια παιδική χαρά, σκέτο στολίδι!

mesaralive.gr  01 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Μια παιδική χαρά, σκέτο στολίδι!

Παραδόθηκαν οι πρώτες 7 παιδικές χαρές από τις 12 συνολικά που κατασκευάζονται στον Δήμο Αγίου Βασιλείου μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ με συνολικό προϋπολογισμό 224.000 ευρώ.

Οι νέες παιδικές χαρές που είναι έτοιμες και πιστοποιημένες βρίσκονται στην Κοξαρέ, Μυξόρρουμα, Σπήλι, Κισσού Κάμπος, Βρύσες, Κρύα Βρύση και Αγία Γαλήνη ενώ μέχρι της 15 Αυγούστου θα έχουν παραδοθεί και πιστοποιηθεί στα Σελλιά, Πλακιά, Άγιο Ιωάννη και Λευκόγεια ενώ θα τέλος Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί και των Σακτουριών αφού θα πρέπει να έχουν προηγηθεί τεχνικές παρεμβάσεις.

Ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία υλοποίησης των εργασιών και δήλωσε:

«Μέσα από μία πολύ απαιτητική διαδικασία, προχωρήσαμε σε μόλις 25 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης στην παράδοση των πρώτων 7 σύγχρονων, ολοκληρωμένων και πιστοποιημένων παιδικών χαρών και ακολουθούν οι υπόλοιπες 5.

Όλες τηρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας σύμφωνα με την νομοθεσία καθώς διαθέτουν πιστοποιημένα όργανα και ειδικούς τάπητες.

Η παιδική χαρά αποτελεί ιδανική παρέμβαση για τα παιδιά της περιοχής. Ένας χώρος συνάντησης που υπόσχεται ώρες παιχνιδιού και ψυχαγωγίας με ασφάλεια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Τεχνική Υπηρεσία και τον επιβλέπων μηχανικό κ Μανώλη Καλλιτσουνάκη που υπερέβη εαυτόν προκειμένου όχι μόνο να παραδοθούν οι παιδικές χαρές σε χρόνο ρεκόρ και να μην χαθούν οι θερινοί μήνες αλλά ταυτόχρονα να πιστοποιηθούν από αρμόδιο φορέα.

Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε και στην κατασκευή νέων παιδικών χαρών και στις υπόλοιπες Κοινότητες του Δήμους μας.»

 

mesaralive.gr  01 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ