Μια Ferrari…αλλιώτικη!

  20 May, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Μια Ferrari…αλλιώτικη!

Οι λάτρεις των κλασσικών αυτοκινήτων θα τραβάνε τα μαλλιά τους μόλις δουν αυτή την GTO

Μια Ferrari 250 GTO πολύ διαφορετική απ’ ότι έχουμε συνηθίσει.

Ο Εσθονός σχεδιαστής Rain Prisk, έχει την ικανότητα να δημιουργεί μοναδικά concept οχήματα, χρησιμοποιώντας αυτοκίνητα που οι περισσότεροι θα κρατούσαν σε κάποιο κλιματιζόμενο γκαράζ, βγάζοντας τα εκτός δρόμου και κάνοντας τα να φαίνονται ακόμα πιο badass.

Αυτό ακριβώς έκανε με την θρυλική Ferrari 250 GTO, ένα αυτοκίνητο που όλοι θα ήθελαν να αποκτήσουν ή έστω να οδηγήσουν μία φορά στη ζωή τους. Μπορεί να μοιάζει με βλασφημία, αλλά η off-road GTO του Prisk είναι ένα πανέμορφο αυτοκίνητο από μόνο του.

Η 250 GTO ήταν το πιο ακριβό αυτοκίνητο που δημοπρατήθηκε ποτέ και είναι προφανές γιατί είναι τόσο αγαπητό. Αποτελεί το σύνολο των πραγμάτων που κάνουν την Ferrari εξαιρετική: στυλ, σχεδιασμός και κατασκευή.

O Prisk αποφάσισε να ενισχύσει αυτή την πανέμορφη GTO, δημιουργώντας ένα concept αυτοκίνητο που πραγματικά μοιάζει με “θηρίο”. Πρόσθεσε νέες off-road αναρτήσεις, χοντρά ελαστικά που ανταποκρίνονται σε όλες τις συνθήκες και φτερά τροχών.

Σίγουρα οι λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων θα τραβάνε τα μαλλιά τους μόλις δουν πως έχει μεταμορφωθεί η αγαπημένη τους GTO, ωστόσο πρέπει να παραδεχτούμε οτι ο Prisk ήταν αρκετά γενναίος που το τόλμησε.

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις

Σχετικά άρθρα

  20 May, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα