Μια ... παρεξήγηση παραλίγο να τινάξει την εκδρομή στον αέρα !

mesaralive.gr  11 April, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Μια ... παρεξήγηση παραλίγο να τινάξει την εκδρομή στον αέρα !

Απειλήθηκε θερμό επεισόδιο μέσα στο πλοίο στην επιστροφή προς την Κρήτη !

Μαλλιά κουβάρια έγιναν στο πλοίο της γραμμής μαθητές, καθηγητές και ο οδηγός ενός τουριστικού λεωφορείου που συνόδευε την εκδρομή που από τον Πειραιά επέστρεφε στο Ηράκλειο!

Να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά: Λύκειο του Ηρακλείου πραγματοποιούσε εκδρομή στην ηπειρωτική χώρα όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται ο οδηγός του λεωφορείου φαίνεται πως κάτι είπε ή κάτι έκανε σε μια μαθήτρια του σχολείου. 

Η μαθήτρια ανέφερε το περιστατικό στον καθηγητή - συνοδό κι εκείνος ζήτησε από το πρακτορείο που είχε αναλάβει την εκδρομή να αντικαταστήσει τον οδηγό, όπως και έγινε.

Το επεισόδιο όμως είχε και συνέχεια: το βράδυ της επιστροφής οι μαθητές του σχολείου και ο οδηγός συναντήθηκαν στο καράβι όπου έγινε θερμό επεισόδιο ! 

Ο οδηγός ζήτησε τα ... ρέστα από καθηγητές και μαθητές και απειλήθηκε θερμό επεισόδιο μεσα στο καράβι όπου την τελευταία στιγμή δεν πιάστηκαν στα χέρι.

Τελικά με παρέμβαση του πλοιάρχου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα ενώ σήμερα το πρωι ενημερώθηκαν και οι αρχές της εκπαίδευσης για το πρωτόγνωρο περιστατικό.

 

 

ΠΗΓΗ: Cretalive.gr

 

mesaralive.gr  11 April, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα