
Απειλήθηκε θερμό επεισόδιο μέσα στο πλοίο στην επιστροφή προς την Κρήτη !
Μαλλιά κουβάρια έγιναν στο πλοίο της γραμμής μαθητές, καθηγητές και ο οδηγός ενός τουριστικού λεωφορείου που συνόδευε την εκδρομή που από τον Πειραιά επέστρεφε στο Ηράκλειο!
Να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά: Λύκειο του Ηρακλείου πραγματοποιούσε εκδρομή στην ηπειρωτική χώρα όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται ο οδηγός του λεωφορείου φαίνεται πως κάτι είπε ή κάτι έκανε σε μια μαθήτρια του σχολείου.
Η μαθήτρια ανέφερε το περιστατικό στον καθηγητή - συνοδό κι εκείνος ζήτησε από το πρακτορείο που είχε αναλάβει την εκδρομή να αντικαταστήσει τον οδηγό, όπως και έγινε.
Το επεισόδιο όμως είχε και συνέχεια: το βράδυ της επιστροφής οι μαθητές του σχολείου και ο οδηγός συναντήθηκαν στο καράβι όπου έγινε θερμό επεισόδιο !
Ο οδηγός ζήτησε τα ... ρέστα από καθηγητές και μαθητές και απειλήθηκε θερμό επεισόδιο μεσα στο καράβι όπου την τελευταία στιγμή δεν πιάστηκαν στα χέρι.
Τελικά με παρέμβαση του πλοιάρχου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα ενώ σήμερα το πρωι ενημερώθηκαν και οι αρχές της εκπαίδευσης για το πρωτόγνωρο περιστατικό.
ΠΗΓΗ: Cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Γάζα: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς – Εγκλωβισμένος πληθυσμός στο παραθαλάσσιο μέτωπο
- ΜΚΟ κατηγορεί για διακίνηση μεταναστών την κυβέρνηση της Τρίπολης- παρουσίασε βίντεο και φωτογραφίες
- Αθήνα και Τρίπολη ξεκινούν διάλογο για οριοθέτηση ΑΟΖ – Τι συζήτησαν Γεραπετρίτης – αλ Μπάουρ
- Χερσαία επιχείρηση στη Γάζα – Φάλαγγες βαν και κάρων μεταφέρουν οικογένειες στην προσφυγιά
- Το Ισραήλ ξεκίνησε την χερσαία επιχείρηση για την κατάληψη της πόλης της Γάζας