Μητσοτάκης: «Ξεκινάμε! Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας»

mesaralive.gr  20 August, 2016 ΓΝΩΜΕΣ
Μητσοτάκης: «Ξεκινάμε! Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας»

Στην ανάγκη η Νέα Δημοκρατία να αποδείξει τη χρηστή διαχείριση των οικονομικών της προκειμένου να δείξει στους πολίτες ότι το ίδιο θα πράξει και ως κυβέρνηση στα δημόσια οικονομικά εστίασε την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φέρνοντας ως παράδειγμα την μετακόμιση στα νέα γραφεία της στο Μοσχάτο.

«Μία νέα σελίδα ξεκινάει σήμερα για τη Νέα Δημοκρατία, εδώ στα καινούργια μας γραφεία, στην όμορφη γειτονιά του Μοσχάτου. Άλλη μία προεκλογική δέσμευσή μου, για μετακόμιση σε νέα, πιο λιτά γραφεία, γίνεται πράξη. Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας, τη Νέα Δημοκρατία. Και με αυτόν τον τρόπο, στέλνουμε ένα μήνυμα στην ελληνική κοινωνία: ότι μπορούμε να βάλουμε σε τάξη και τη χώρα. Και να την οδηγήσουμε στην έξοδο από την κρίση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης από τα νέα γραφεία της Πειραιώς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά την έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων του κόμματος στο Μοσχάτο, συγκάλεσε εκεί τη σύσκεψη του «πρωινού καφέ», όπου παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γιώργος Κουμουτσάκος, και οι στενοί του συνεργάτες.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε τα νέα γραφεία «να είναι τυχερά, καλορίζικα και να οδηγήσουν τη Νέα Δημοκρατία σε ένα νέο, μεγάλο κύκλο πολιτικών επιτυχιών».

Υπενθυμίζεται ότι με τη μετακόμιση στην Πειραιώς η ΝΔ θα πληρώνει μίσθωμα 9.800 ευρώ μηνιαίως αντί 95.000 ευρώ για τα γραφεία της Συγγρού.

 

 

kathimerini.gr

 

mesaralive.gr  20 August, 2016 ΓΝΩΜΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα