Μεσαρά: Θετικές εξελίξεις για τις περιοχες και τον αποκλεισμό από την εξισωτική

mesaralive.gr  25 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρά: Θετικές εξελίξεις για τις περιοχες και τον αποκλεισμό από την εξισωτική

Θετικά είναι τα μηνύματα που έλαβε ο Βουλευτής Νίκος Ηγουμενίδης για τις 58 περιοχές που αποκλείονται - με βάση τα μέχρι τωρα δεδομενα - ανάμεσα στις οποίες είναι κάποιες από τη Μεσαρα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ηγουμενίδη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, οι προτάσεις για τις περιοχές του Νομού Ηρακλείου (και καθώς φαίνεται και της υπόλοιπης Κρήτης) ενσωματώνονται στην πρόταση της Ελλάδας προς τις Βρυξέλλες, ώστε να μην εξαιρεθούν οι περιοχές από τις εξισωτικές αποζημιώσεις.

Ο βουλευτής είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σταύρο Αραχωβίτη σχετικά με το θέμα με τον Υπουργό να ανακοινώνει στον βουλευτή ότι στέκεται θετικά στις προτάσεις των φορέων που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, σημειώνοντας ότι στην πρόταση της ελληνικής πλευράς προς την Ευρωπαϊκή Ένωση εξαντλούνται όλα τα περιθώρια που υπάρχουν με διεύρυνση των κριτηρίων στα κανονιστικά πλαίσια της Οδηγίας, συμπεριλαμβάνοντας και τις περιοχές με βοσκοτόπους και ενσωματώνοντας και περιοχές του Νομού Ηρακλείου που εξαιρέθηκαν στον αρχικό χάρτη.

 

Διαβάστε επίσης: Μεσαρα: «Βροχή» αντιδράσεων για τον αποκλεισμό περιοχων από την εξισωτική

 

mesaralive.gr  25 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα