Μεσαρα: Ένας ακόμα νέος χάθηκε στην άσφαλτο...

  24 June, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρα: Ένας ακόμα νέος χάθηκε στην άσφαλτο...

Σοκ στη Γόρτυνα  από ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στον δρόμο που ενώνει τα χωριά Ασήμι και Στέρνες. 

Το δυστύχημα με θύμα ένα νεαρό, μόλις 20 χρονών, με καταγωγή το χωριό Γκαγκάλες Γόρτυνας, έγινε κοντά στον Χάρακα Ηρακλείου γύρω στις 7:30 το πρωί. Το Ι.Χ. του νεαρού για άγνωστο λόγο έπεσε με τόση φόρα πάνω σε δέντρο (μια ελιά) ώστε να το ξεριζώσει, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το neakriti.gr. Από τη σύγκρουση ο 20χρονος Μιχάλης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεφε από το γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου που γινόταν στο χωριό Παναγιά, τραυματίστηκε θανάσιμα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός Μιχάλης Δουλγεράκης από τη σύγκρουση με την ελιά μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, με τον 20χρονο να χάνει ακαριαία τη ζωή του πριν καν διακομιστεί σε νοσοκομείο. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες το άτυχο παλικάρι θα τελείωνε σε λίγο καιρό τη Σχολή Εμποροπλοιάρχων και είχε όλη τη ζωή μπροστά του πριν το νήμα της ζωής του κοπεί απότομα σήμερα στο τραγικό αυτό δυστύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης, ο άτυχος Μιχάλης, γιος του εφημέριου του χωριού Βαλής που βρίσκεται δίπλα στις Γκαγκάλες, αυτήν την περίοδο εργαζόταν ως σερβιτόρος. 

 

  24 June, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα