Μεσαρά: Ελεύθερος ο τουρίστας για το δυστύχημα στα Πιτσίδια

Αναστάτωση προκλήθηκε στα δικαστήρια, στο άκουσμα της απόφασης για τον 60χρονο Ελβετό που ενεπλάκη στο δυστύχημα σε δρόμο της Μεσαράς, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 27χρονος Γιώργος Παπαδάκης. Ο τουρίστας μετά την απολογια του στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ, σύμφωνα με την οικογένεια του 27χρονου, η οποία ξέσπασε στο άκουσμα της απόφασης.
Υπενθυμίζεται οτι σε βάρος του τουρίστα είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για «επικίνδυνη οδήγηση με ελιγμούς υπό την επήρεια αλκοόλ που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο άλλου». Το τραγικό δυστύχημα είχε λάβει χώρα στον δρόμο από Πιτσίδια προς Μάταλα, το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου. Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο τουρίστες , έκοψε το δρόμο στη μηχανή με αποτέλεσμα αυτή να καρφωθεί πάνω στo IX, με τον άτυχο οδηγό της να εκσφενδονίζεται σε μεγάλη απόσταση.
Στο σημείο, έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε τους τραυματίες στο κέντρο υγείας Μοιρών. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο οδηγός της μηχανής έχασε την ζωή του.
Δείτε επίσης
- Πορσωρινή λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού στο σχολείο λόγω εργασιών
- Ξεκινά τη θερινή λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Φαιστού
- ΕΠΑΛ Μοιρών: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονια
- Υπό έλεγχο η φωτιά στον Τσίγκουνα
- Νέα πυρκαγιά στη Μεσαρά, και πάλι στον Τσίγκουνα που κάηκε πριν 4 μέρες
Σχετικά άρθρα
- Μια ακόμη ζωή χαμένη στη Μεσαρά: Δεν είναι απλώς η “κακιά στιγμή”
- Mεσαρα: Άλλοι ένα νέο παιδί έχασε τη μάχη με την...άσφαλτο
- Προφυλακίστηκε ο 45χρονος με την Porsche για το θανατηφόρο στα Χανιά
- Ξηλώνεται η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων με εντολή Μητσοτάκη
- Νέο θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη: Νεκρός 22χρονος στα Χανιά