Μεσαρα: Εκτός κινδύνου ο 23χρονος που πυροβολήθηκε στην ωμοπλάτη

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με διαμπερές τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη νοσηλεύεται ο 23χρονος που το μεσημέρι της Μ. Τρίτης δέχτηκε πυροβολισμούς ενώ κινούνταν με το όχημά του σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, στο Ηράκλειο Κρήτης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του 23χρονου δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ νοσηλεύεται φρουρούμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, o 23χρονος φέρεται να έχει κατονομάσει τους δράστες, με την ΕΛ.ΑΣ. να πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό τους στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για συγγενικά πρόσωπα, με τα οποία και στο παρελθόν είχε προστριβές.
Μάλιστα, πέρυσι είχε διαρρεύσει βίντεο με ενέδρα, στην οποία θύτης φέρεται να ήταν ο 23χρονος, σε επίθεση έξω από πρατήριο καυσίμων, κατά αυτών που πιθανολογεί η ΕΛ.ΑΣ. ότι του επιτέθηκαν
Ο 23χρονος το μεσημέρι της Μ. Τρίτης κινούνταν με το 4χ4 όχημά του στην περιοχή, έχοντας μαζί του έναν ανήλικο, όταν δέχτηκε «βροχή» πυροβολισμών από καλάσνικοφ. Κατάφερε να βγει ζωντανός με ένα τραύμα στην ωμοπλάτη, ενώ σώος βγήκε και ο ανήλικος από το αυτοκίνητο.
Δείτε επίσης
- Σχολικές εκδρομές: νέα ρύθμιση - υπεύθυνοι οι γονείς για τα αντικείμενα που μεταφέρουν οι μαθητές
- Πολιτική και ιδεολογική σύγκρουση για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
- Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Ποιοι γλιτώνουν το «πέναλτι» 22%, ποιοι κερδίζουν έξτρα έκπτωση φόρου
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Μεσαράς σήμερα Τρίτη 14 Οκτωβρίου
- 24ωρη απεργία: Δεμένα τα πλοία, ποιοι συμμετέχουν