Μεγάλη νίκη του Α.Ο.Τυμπακίου-”Αγγίζουν” την άνοδο οι πρωταθλητές!

  29 May, 2022 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Μεγάλη νίκη του Α.Ο.Τυμπακίου-”Αγγίζουν” την άνοδο οι πρωταθλητές!

Σε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι στην «μάχη» του για την άνοδο στην Γ΄Εθνική, ο ΑΟΤ φιλοξενήθηκε από τον Αστέρα Περάματος στο Μελιδόνι για την προτελευταία αγωνιστική των μπαράζ.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο δίχως πολλές ευκαιρίες, με τις δύο ομάδες να μην απειλούν ιδιαίτερα, ο Μιχάλης Κουτεντάκης πραγματοποίησε τριπλή αλλαγή στο ημίχρονο περνώντας τους Μεταξάκς, Τσακάνι και Δουλγεράκη στον αγωνιστικό χώρο για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του.

Ο ΑΟΤ «προειδοποίησε» στο 56’ με το ωραίο σουτ του Τριάντη που πέρασε άουτ και κατάφερε στη συνέχεια να «καθαρίσει» το παιχνίδι μέσα σε πέντε λεπτά σκοράροντας δύο φορές. Το σκορ άνοιξε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι o Παπαδάκης στο 71’, ένα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Σγουρό.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 76’, η ομάδα του Τυμπακίου πέτυχε και το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Ο Αλέκος Ζαφείρης πέτυχε ένα όμορφο γκολ από την δεξιά μεριά της περιοχής και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Το σκορ δεν άνοιξε έως το τέλος και ο ΑΟΤ βρίσκεται μία ανάσα από την άνοδο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Περάματος: Σγουρός, Δουδουνάκης, Μουσκάι, Μεταξάκης, Δροσάκης, Μυρθιανός, Σπανουδάκης(61΄ Ριγάκης), Τουρνάκης, Παπαγιαννάκης, Αντιασβίλι

ΑΟΤ: Δημαράκης, Γερακιός, Βρεττός, Γιανακάκης(53΄ Χαλκιαδάκης) Κουρουθιανάκης, Φραγκιαδουλάκης(46′  Τσακάνι), Τριάντης, Παπανδρέου(46΄ Δ0υλγεράκης), Ζαφείρης(86΄ Παραθύρας), Καρταλιανάκης(46΄ Μεταξάκης), Παπαδάκης

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Απόλλων Αγίου Ιωάννη-Νίκη Σητείας 1-0
Αγία Παρασκευή-Ελλάς Ποντίων 3-2
Αστέρας Περάματος-ΑΟ Τυμπακίου 0-2

Η βαθμολογία:

Αγία Παρασκευή* 10
Ελλάς Ποντίων* 10
ΑΟ Τυμπακίου* 10
Βύζας Μεγάρων* 8
Απόλλων Αγ. Ιωάννη* 7
Αστέρας Περάματος* 3
Νίκη Σητείας 3

Η 7η και τελευταία αγωνιστική:

Κυριακή 5/06/2022

Αστέρας Περάματος- Απόλλων Αγίου Ιωάννη
ΑΟ Τυμπακίου – Αγία Παρασκευή
Ελλάς Ποντίων – Βύζας Μεγάρων
Ρεπό: Νίκη Σητείας

 

  29 May, 2022 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ