Με τέσσερα μετάλλια αναχωρεί από το Ντουμπάι για Τυνησία ο Μανώλης Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  19 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Με τέσσερα μετάλλια αναχωρεί από το Ντουμπάι για Τυνησία ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν χθες για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του ακοντισμού, Μανώλη Στεφανουδάκη, στο 8th FAZAA International Athletics Competition – Grand Prix.

Όπως ενημέρωσε τους αναγνώστες του χθες το απόγευμα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής παρουσίας του μεγάλου Αθλητή, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το mesaralive.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ο Μανώλης Στεφανουδάκης, κατέκτησε και τέταρτο μετάλλιο.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου,  «Ο Μανώλης την  Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016, αγωνίστηκε  στον ακοντισμό και με βολή 27,05 μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Ενώ, χθες  Παρασκευή, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη σφαιροβολία με βολή 8.19 μ.

Έχοντας λοιπόν φτάσει τα τρία χρυσά μετάλλια και το ένα ασημένιο μετάλλιο, ο κρητικός αθλητής ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να αναχωρήσει την Δευτέρα  21 Μαρτίου για την Τυνησία, όπου θα συμμετάσχει στο Tunis International Meeting – Grand Prix.

Μανώλης Στεφανουδάκης

«Οι αγώνες του Ντουμπάι ολοκληρώθηκαν με σχετική επιτυχία. Κατάφερα να κατακτήσω τέσσερα μετάλλια. Αυτό που με στενοχώρησε ήταν ότι σε αυτή την διοργάνωση του Fazza, οι επιδώσεις μου δεν ήταν οι αναμενόμενες γιατί με ταλαιπωρεί ένα μικρό πρόβλημα υγείας και η συσσώρευση της κούρασης.

Ελπίζω, ότι στην επόμενη μου διοργάνωση, που θα είναι στην Τυνησία να έχω ανακτήσει τις δυνάμεις μου και να έχω καλύτερες επιδόσεις. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Σκαντζάκη, Βαρβεράκη και Ιωαννίδη. Την Εθνική Ομοσπονδία Ατόμων Με Αναπηρία που καλύπτει μέρος των εξόδων της συμμετοχή μου στους αγώνες του Ντουμπάι. Τους χορηγούς μου ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλου μου χορηγού για 3η συνεχόμενη χρονιά, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., G&G – Ανασυσκευασίες,  ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., CRETA INTERCLINIC, MACRON, ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ που βρίσκονται δίπλα μου τόσο οικονομικά, όσο και ηθικά στηρίζοντας με σε κάθε μου αθλητικό βήμα. Και όλους φίλους και τους δικούς μου που με στηρίζουν με κάθε τρόπο.»

 

mesaralive.gr  19 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα