
Τους ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη
Με ποινη ισόβιας κάθειρξης απειλούνται πλέον οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση εκβιασμών μέσω sites και της εφημερίδας "Ακρόπολης", οι οποιοι αναμένεται να απολογηθούν την Παρασκευή ενώπιον του 1ου ειδικού ανακριτή που ανέλαβε τελικά την υπόθεση.
Σήμερα ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη κατά των τριών εμπλεκομένων, οι οποίοι κατηγορούνται -εκτός από ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και εκβίαση- και για δωροδοκία με την επιβαρυντική περίσταση περί καταχραστών του Δημοσίου (Ν. 1608/50).
Οι κατηγορούμενοι αρνούνται ότι έπραξαν κάποια παράνομη πράξη ενώ αναμένεται να προσέλθουν ενώπιον του ανακριτή την Παρασκευή το πρωί. Την Τρίτη, δημοσιεύθηκαν οι διάλογοι φωτιά, με τους εμπλεκόμενους να αναφέρουνται και σε πολιτικά πρόσωπα.
Πηγή: news247.gr
Δείτε επίσης
- ΟΗΕ: Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία για εκμετάλλευση ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα
- Οι ΗΠΑ μπήκαν στον πόλεμο: Βομβάρδισαν τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
- Ο Τραμπ αποφασίζει για το αν οι ΗΠΑ θα επέμβουν στο Ιράν -Διπλωματικός μαραθώνιος σήμερα στη Γενεύη
- Τι θα συμβεί αν χτυπηθούν οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν;
- Νέα ιρανική πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ - Νοσοκομείο υπέστη σοβαρές ζημιές