Με χρυσό στη σφαίρα, έκανε «ποδαρικό» στο Ντουμπάι ο Μανώλης Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  14 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Με χρυσό στη σφαίρα, έκανε «ποδαρικό» στο Ντουμπάι ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Φωτο: mesaralive.gr

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η Παραολυμπιακή χρονιά για το Μανώλη Στεφανουδάκη!

Συγκεκριμένα, σήμερα Καθαρή Δευτέρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία, με βολή 8,56 μ., στο 6η Διεθνή Αθλητική Συνάντηση του Sharjah, που διεξάγεται στο Ντουμπάι.
«Παρόλο που χρειάστηκαν πολλές ώρες αναμονή μέχρι την τελική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, λόγω των βάσιμων αμφιβολιών που υπήρχαν για τον αθλητή που είχε βγει αρχικά πρώτος, ο οποίος όπως αποδείχθηκε δεν ανήκε στην κατηγορία μας F54. 
Ας ελπίσουμε, ότι και αύριο στις 7:00 το απόγευμα που θα αγωνιστώ στον ακοντισμό, τα αποτελέσματα να είναι το ίδιο θετικά.
Κλείνοντας να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Σκαντζάκη, Βαρβεράκη και Ιωαννίδη. Την Εθνική Ομοσπονδία Ατόμων Με Αναπηρία που καλύπτει μέρος των εξόδων της συμμετοχή μου στους αγώνες του Ντουμπάι. Τους χορηγούς μου ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλου μου χορηγού για 3η συνεχόμενη χρονιά, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., G&G – Ανασυσκευασίες, ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., CRETA INTERCLINIC, MACRON, ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ που βρίσκονται δίπλα μου τόσο οικονομικά όσο και ηθικά βοηθώντας με να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα.
Φιλικούς Χαιρετισμούς σε όλους από το Ντουμπάι» αναφέρει ο Μανώλης σε ανάρτησή του στο Facebook!

 

mesaralive.gr  14 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα