Με BMW η βασίλισσα του καρναβαλιού στο Τυμπάκι.

φωτο-πηγήtsantakias
Βασίλισσα του Καρναβαλιού στο Τυμπάκι η Κυριακή Τέλου....
Το καρναβάλι στο Τυμπάκι θα ανοίξει η βασίλισσά του...επάνω σε μία μηχανή BMW (παλαιού τύπου με καλάθι,όπως περίπου της φωτογραφίας)!
Την πολύ πρωτότυπη,όσο και έξυπνη αυτή ιδέα ,είχαν τα μέλη του πολύ δραστήριου ομολογουμένως Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου, που θα εντυπωσιάσουν για μία ακόμη φορά, με την οργάνωση, το κέφι,τα δρώμενα και την ξέφρενη αποκριάτικη διασκέδαση που έχουν οργανώσει!
Ο κ.Δημ. Χαλκιαδάκης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του: "προσκαλούμε όλο τον κόσμο στο αυριανό ξεφάντωμα. Με ήλιο και βροχή...με κρύο και με χιόνι...εμείς θα το γλεντήσουμε. Θα είμαστε εκεί, έτοιμοι να υποδεχτούμε όλους τους κατοίκους της Μεσαράς και όχι μόνο.Καλές Απόκριες".
Δείτε επίσης
- Ο Δήμαρχος Φαιστού στο Gortys Forum 2025 – Διάλογος για τη δημοκρατία, τους θεσμούς και το μέλλον
- Φόλες στον Σίβα εντόπισαν ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι
- Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Φαιστού
- A1 EΠΣΗ: Ισόπαλο το ντέρμπι στο Τυμπάκι-Τα αποτελέσματα
- Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου: επίσκεψη στο Α.Τ. Φαιστού
Σχετικά άρθρα
- Vodafone Ελλάδας: Έφτασε στην Κρήτη το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο καλώδιο οπτικών ινών στον κόσμο
- Το Τυμπάκι γίνεται παγκόσμιος κόμβος στις τηλεπικοινωνίες
- Στο “κόκκινο” οι προετοιμασίες για το καρναβάλι στο Τυμπάκι - Δείτε φωτογραφίες
- ΤΥΜΠΑΚΙ (1941-1944) Στοιχεία από το Χρονικό μιας Μαρτυρικής Πόλης (Μέρος Β’)
- Στη Βουλή η στέγη των σχολείων στο Τυμπάκι