Μάζεψαν τα σκουπίδια στο Αγιοφάραγγο

mesaralive.gr  31 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Μάζεψαν τα σκουπίδια στο Αγιοφάραγγο

Φωτο:greekguide.com

Την απαράδεκτη κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στην είσοδο του Αγιοφάραγγου με μεγάλο όγκο σκουπιδιών που είχαν εναποθέσει επισκέπτες, πρόβαλε μέσα από ρεπορτάζ του το mesaralive.gr το Σάββατο το πρωί.

Δεν πέρασαν λίγες ώρες και πληροφορηθήκαμε ότι ευαισθητοποιημένος δημότης, έσπευσε, μάζεψε τα σκουπίδια και τα απομάκρυνε από το σημείο καθαρίζοντας το χώρο.

Αξιέπαινη ενέργεια άξια συγχαρητηρίων για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που μαθαίνουμε ότι το’ χει ξανακάνει και σε άλλες περιπτώσεις, να μαζέψει δηλαδή και να καθαρίσει σκουπίδια από χώρους όπου δε θα έπρεπε να  υπάρχουν.

Πέρα ωστόσο από τα μπράβο στο συγκεκριμένο άνθρωπο, θα πρέπει για μια ακόμα φορά να επιπλήξει κανείς την κακή νοοτροπία κάποιων να αφήνουν τα σκουπίδια τους όπου και όπως τους βολεύει.

Καλό θα είναι λοιπόν, όλοι όσοι επισκέπτονται αυτή την περιοχή απείρου φυσικού κάλλους, αλλά και οποιαδήποτε άλλη περιοχή, για να περάσουν λίγες ώρες ξενοιασιάς, να μην ξεχνούν όταν φεύγουν, τόσο να μαζεύουν τα σκουπίδια τους σε σακούλες όσο και να τα παίρνουν μαζί τους στο αυτοκίνητό τους και να τα εναποθέτουν σε κάδους απορριμμάτων και όχι στη μέση του πουθενά….

Δεν μπορούμε να ρυπαίνουμε και να περιμένουμε από τους άλλους να μαζέψουν τα δικά μας σκουπίδια είναι απαράδεκτο….

 

mesaralive.gr  31 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα