Σκουπιδομάζεμα στο Αγιοφάραγγο

mesaralive.gr  05 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σκουπιδομάζεμα στο Αγιοφάραγγο

Φωτο: Αγιοφάραγγο sos

Πιστοί στο ραντεβού τους, αναρριχητές από κάθε γωνιά της Κρήτης και μερικοί φίλοι από την Αθήνα, συγκεντρώθηκαν και φέτος για να καθαρίσουν το Αγιοφάραγγο.

Είναι ο τόπος όπου αυτά τα παιδιά ζουν όλο το χειμώνα, μιας και πρόκειται για το μεγαλύτερο αναρριχητικό πεδίο του νησιού.

Όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης απ΄ όπου και οι φωτογραφίες «Οι εικόνες που αντικρίζουμε είναι για άλλη μια φορά άσχημες, αλλά ευτυχώς υπάρχει θέληση και επιμονή.
Παιδιά σας ευχαριστούμε που κρατάτε αυτόν το πανέμορφο τόπο καθαρό για άλλη μια χρονιά». Να σημειωθεί ότι οι φίλοι του Αγιοφάραγγου ανανέωσαν και τις  πινακίδες που εφιστούν την προσοχή στους επισκέπτες, ενώ μεγάλη προσπάθεια έγινε για να φύγει το κακόγουστο γκράφιτι που ανεγκέφαλοι είχαν κάνει δίπλα στην Εκκλησία. Ευχάριστη λεπτομέρεια… τα σκουπίδια ήταν λιγότερα από πέρυσι. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν οι επισκέπτες να σέβονται το χώρο και να μην αφήνουν ούτε ένα σκουπιδάκι στο μαγικό Αγιοφάραγγο.

Να σημειωθεί ότι οι φίλοι του Αγιοφάραγγου έχουν δημιουργήσει την δική τους σελίδα στο facebook «Αγιοφάραγγο S.O.S» όπου μπορεί κανείς να ενημερώνεται για τις δράσεις τους. 

 

mesaralive.gr  05 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα