«Let’s do it Greece 2018! Kάλεσμα από το Δήμο Φαιστού

mesaralive.gr  30 March, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Let’s do it Greece 2018! Kάλεσμα από το Δήμο Φαιστού

Φωτο: mesaralive.gr

Ο Δήμος Φαιστού συμμετέχει και φέτος στη Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού για το Περιβάλλον «Let’s do it Greece 2018», που θα διεξαχθεί από Δευτέρα 23 – Παρασκευή 27 Απριλίου με κορύφωση την ημέρα της πανελλήνιας δράσης την Κυριακή 29 Απριλίου.

Πρόκειται για μια εβδομάδα δράσεων μέσα στη σχολική μονάδα, με την συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας, με σκοπό να υιοθετηθεί ο σχολικός χώρος ως πεδίο δράσης καθαρισμού και βελτίωσης του περιβάλλοντος.  

Τα σχολεία του Δήμου Φαιστού που επιθυμούν να συμμετέχουν στη Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού για το Περιβάλλον, παρακαλούμε να πάρετε τηλ. στο 2892340270-202 (κ.Βογιατζάκης Κων/νος) ή να στείλετε  e-mail στο [email protected] - [email protected] ή fax στο 28920 24105, όσο το δυνατόν συντομότερα, στο οποίο να αναφέρεται μια συνοπτική περιγραφή της δράσης σας (ημέρα και ώρα πραγματοποίησης), καθώς και ο εκτιμώμενος αριθμός εθελοντών που θα συμμετέχουν.

Ο Δήμος Φαιστού θα παρέχει εμφιαλωμένα νερά, σακούλες απορριμμάτων και γάντια μιας χρήσης για τη δράση σας.

 

Κάλεσμα προς τους φορείς

Ο Δήμος Φαιστού συμμετέχει και φέτος στη Μεγαλύτερη Εθελοντική Εκστρατεία καθαρισμού της χώρας μέσα σε μία μέρα Let’s do it Greece, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018.

Με κεντρικό σύνθημα “Γίνε η αλλαγή που περιμένεις” εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας θα συντονιστούν στο Let’s do it Greece 2018, τη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Περιβαλλοντική Δράσης της χώρας.                                 

Μετά την περσινή επιτυχία με τη συμμετοχή του 1% του ελληνικού πληθυσμού, ο φετινός στόχος είναι η συμμετοχή να ξεπεράσει τους 150.000 εθελοντές με πάνω από 2.000 δράσεις σε ολόκληρη τη χώρα!          Η φετινή θεματική είναι “Εθελοντισμός και Νεολαία”, με τους μαθητές, τους φοιτητές και τους νέους της χώρας μας σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι  Τοπικές Κοινότητες-Πολιτιστικοί Συλλόγοι- Εθελοντικές ομάδες Κοινωνικής δράσης- ενεργοί δημότες κ.α. που επιθυμούν  να συμμετέχουν  στη Μεγαλύτερη Εθελοντική Εκστρατεία καθαρισμού της χώρας μέσα σε μία μέρα Let’s do it Greece, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με τον κ. Βογιατζάκη Κων/νο. Τηλ: 2892340270-202, ή να στείλετε  e-mail: [email protected] - [email protected], fax: 28920 24105  στο οποίο να αναφέρεται μια συνοπτική περιγραφή της δράσης σας(ημέρα και ώρα πραγματοποίησης), καθώς και ο εκτιμώμενος αριθμός εθελοντών που θα συμμετέχουν.

Ο Δήμος Φαιστού θα παρέχει εμφιαλωμένα νερά, σακούλες απορριμμάτων και γάντια μιας χρήσης για τη δράση σας.

Γίνε και εσύ μέλος της μεγάλης εθελοντικής οικογένειας, μοιράσου το κοινό όραμα, δείξε την αγάπη και το σεβασμό σου για το περιβάλλον.

 

mesaralive.gr  30 March, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα