«Let’s do it Greece 2018» και φέτος στο Δήμο Φαιστού

mesaralive.gr  27 March, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
«Let’s do it Greece 2018» και φέτος στο Δήμο Φαιστού

Όπως και κάθε χρόνο από την έναρξη της Πανελλήνιας δράσης «Let’s do it Greece», ο Δήμος Φαιστού συμμετέχει και φέτος στη Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού για το Περιβάλλον «Let’s do it Greece 2018», που θα διεξαχθεί από Δευτέρα 23 – Παρασκευή 27 Απριλίου με κορύφωση την ημέρα της πανελλήνιας δράσης την Κυριακή 29 Απριλίου.

     Πρόκειται για μια εβδομάδα δράσεων μέσα στη σχολική μονάδα, με την συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας, με σκοπό να υιοθετηθεί ο σχολικός χώρος ως πεδίο δράσης καθαρισμού και βελτίωσης του περιβάλλοντος.  

    Τα σχολεία του Δήμου Φαιστού που επιθυμούν να συμμετέχουν στη Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού για το Περιβάλλον, παρακαλούνται   να επικοινωνήσουν  άμεσα με τον κ. Βογιατζάκη Κων/νο.  Τηλ: 2892340270-202,  e-mail: [email protected] - [email protected],                 fax: 28920 24105, στο οποίο να αναφέρουν  μια συνοπτική περιγραφή της δράσης (ημέρα και ώρα πραγματοποίησης), καθώς και τον  εκτιμώμενο αριθμό εθελοντών που θα συμμετέχουν.

    Ο Δήμος Φαιστού θα παρέχει εμφιαλωμένα νερά, σακούλες απορριμμάτων και γάντια μιας χρήσης για τη δράση σας.

 

mesaralive.gr  27 March, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα