Κυματίζει και πάλι η Ελληνική Σημαία στο Πετροκεφάλι

mesaralive.gr  04 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Κυματίζει και πάλι η Ελληνική Σημαία στο Πετροκεφάλι

Άμεσα πήρε και πάλι τη θέση της η Ελληνική Σημαία στο Ηρώο του Πετροκεφαλίου!

Ο Πρόεδρος κ. Μανώλης Κανακαράκης, ζήτησε βοήθεια από δύο νέους του χωριού και η Γαλανόλευκη κυματίζει και πάλι!

«Δεν μπορούσα να βλέπω το κοντάρι χωρίς τη σημαία γιατί μου θύμιζε αυτό που είχε γίνει και την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σημαία πεταμένη και κουρελιασμένη.

Έτσι ζήτησα βοήθεια από νεαρούς του χωριού και ο Νίκος Καδιανάκης μαζί με τον Κωστή Σταματάκη άφησαν ότι έκαναν εκείνη τη στιγμή και ήρθαν και με βοήθησαν και βάλαμε μια καινούργια σημαία στη θέση της» λέει ο πρόεδρος του Πετροκεφαλίου, ευχαριστώντας του νεαρούς συγχωριανούς του.

Μάλιστα όπως μας είπε ότι βρίσκεται στα «ίχνη» αυτών που το έκαναν.

«Το θέμα δεν το αφήνω. Είναι πολύ σοβαρό.

Όποιος και να το έκανε μικρός ή μεγάλος, πρέπει να καταλάβει ότι αυτή η Σημαία συμβολίζει τους αγώνες των προγόνων μας» λέει ο κ. Κανακαράκης φανερά ενοχλημένος από τις εικόνες που αντίκρισε με την σημαία κατεβασμένη και κουρελιασμένη.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο κ. Κανακαράκης δεν θα μείνει μόνο στην έρευνα για τους αίτιους, αλλά θα καλέσει και τους συγχωριανούς του δίνοντας μεγάλη έμφαση και στη νεολαία του Πετροκεφαλίου, ώστε να γίνει συζήτηση πάνω στα περιστατικά που τον τελευταίο καιρό προβληματίζουν το κεφαλοχώρι. 

Και δεν είναι και λίγα… Να υπενθυμίσουμε τις σπασμένες λάμπες στο Θεατράκι, την ζημιά στο σιντριβάνι του Πετροκεφαλίου, ζημιές στο σχολείο, η σημαία και άλλα….

Αναμφισβήτητα μια τέτοια συνάντηση και συζήτηση είναι αναγκαίο να γίνει στο Πετροκεφάλι για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και όπως μαθαίνουμε ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος να την κάνει με τους συγχωριανούς του.

Μετά και το ακραίο αυτό περιστατικό με τη Σημαία, επιβάλλεται μια τέτοια κουβέντα, με τη συμμετοχή των κατοίκων του Πετροκεφαλίου και….χωρίς απουσίες!

 

mesaralive.gr  04 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα