Κρήτη: Η αυτοκτονία... ήταν έγκλημα και δράστης ο σύζυγος!

mesaralive.gr  25 March, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Κρήτη: Η αυτοκτονία... ήταν έγκλημα και δράστης ο σύζυγος!

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας χθες, με τη 47χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, στο χωριό Καμάρα Κολυμπαρίου

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αυτοκτονία ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση αλλά και οι έρευνες της αστυνομίας "δείχνουν" έγκλημα.
Ο 49χρονος σύζυγος της άτυχης γυναίκας από την πρώτη στιγμή, είχε υποστηρίξει ότι η σύζυγός του είχε βάλει τέλος στη ζωή της με μία σφαίρα στο κεφάλι, δηλώνοντας συντετριμμένος. Ωστόσο από την αρχή οι αστυνομικοί δεν έδειξαν να πείθονται από τα όσα έλεγε καθώς έπεφτε σε αντιφάσεις, και μετά τα ευρήματα της αυτοψίας στον τόπο της τραγωδίας, αλλά και της ιατροδικαστικής έκθεσης, του πέρασαν χειροπέδες χθες το απόγευμα.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, η άτυχη γυναίκα υπέστη πλήγμα με βολίδα κοντόκανου πυροβόλου όπλου. Φέρει διαμπερές τραύμα στο κεφάλι το οποίο προκλήθηκε από πυροβολισμό που έγινε εξ απολύτου επαφής. 

Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι, όπου διέμενε το ζευγάρι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
4 πιστόλια, και 5 γεμιστήρες,
2 κυνηγετικά όπλα
266 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,
2 κάλυκες, και σπρέι πιπεριού,
σουγιάς με μήκος λάμας 9 εκ.,
μαχαίρι με μήκος λάμας 11 εκ. και μεταλλική λάμα μήκους 26 εκ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

 

 

ekriti.gr

 

mesaralive.gr  25 March, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα