Κρατούμενος στην Αγυιά Χανίων και αστυνομικός στη ληστεία του Πάνου Καλλίτση
Εξιχνιάστηκε όπως άλλωστε αναμενόταν από την Ασφάλεια Αττικής η αιματηρή απόπειρα ληστείας σε βάρος του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου της 30ης Ιανουαρίου στον περιφερειακό του Λυκαβηττού.
Δράστες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι τρία άτομα. Δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός οι οποίοι σύμφωνα με την Αστυνομία, προσέγγισαν τον γνωστό κομμωτη και τον πυροβόλησαν για να του αρπάξουν την τσάντα με τα μετρητά. Ο κομμωτής και η σύζυγός του μετέβησαν ήδη στη ΓΑΔΑ και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναγνώρισαν στο πρόσωπο των προσαχθέντων τους δράστες της αιματηρής επίθεσης.
Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο ένας Έλληνας είναι παλιός γνώριμος των αρχών, βρισκόταν στη φυλακή της Αγυιάς Χανίων πήρε άδεια - συμμετείχε στο αιματηρό χτύπημα - και επέστρεψε στις φυλακές, ο άλλος είναι αστυνομικός που πέρασε από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ και ο αλλοδαπός ιρακινής καταγωγής.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ποιοί ήταν οι δύο από τους τρεις που πυροβόλησαν τον Καλλίτση τραυματίζοντάς τον σοβαρά όπως επίσης για ποιο λόγο δεν πήραν την τσάντα που είχε μέσα στο αυτοκίνητο.
Πηγή Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ
Δείτε επίσης
- Ο Πιερρακάκης ένας από τους βασικούς διεκδικητές για την προεδρία του Eurogroup
- Μισθολογική ανισότητα: στην ΕΕ Οι γυναίκες θα δουλέψουν «δωρεάν» από τώρα μέχρι το τέλος της χρονιάς
- Νέες αποκαλύψεις από την υπόθεση Έπσταϊν: Τι αναφέρουν e-mails για τη Ρωσία και τον Τραμπ
- Αυξάνεται παγκοσμίως η ζήτηση για ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές
- Μπ. Νετανιάχου: Ο πόλεμος με τους αντιπάλους του Ισραήλ στην περιοχή δεν τέλειωσε





