Κορονοϊός: Ο πρώτος θάνατος στην Ελλάδα από τις 30 Ιουνίου!

  06 July, 2020 ΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ
Κορονοϊός: Ο πρώτος θάνατος στην Ελλάδα από τις 30 Ιουνίου!

193 συνολικά οι νεκροί

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο κορονοϊός κόστισε την ζωή μιας γυναίκας, η οποία νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Πρόκειται για 83χρονη, η οποία, απεβίωσε στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας, 06.07.2020. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα έπασχε από διάφορα υποκείμενα νοσήματα και είναι το 193ό θύμα του φονικού ιού στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως είναι το πρώτο θύμα εδώ και μέρες, αφού ο τελευταίος θάνατος καταγράφηκε στις 30 Ιουνίου.

Ασυμπτωματική Γερμανίδα το δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στην Κρήτη

Πρόκειται για μία Γερμανίδα 20 ετών η οποία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι ασυμτωματική και σε πολύ καλή κατάσταση.

Στο ίδιο ξενοδοχείο βρίσκεται και η γυναίκα από τη Ρουμανία για την οποία στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να εντοπιστεί, κάτι που έγινε μετά από τρεις ημέρες. 

Αρχικά δημιουργήθηκε αλαλούμ, αφού η τουρίστρια είχε δηλώσει διαφορετικό ξενοδοχείο από αυτό που έμενε κανονικά, με τις Αρχές να επιδίδονται σε κυνηγητό για τον εντοπισμό της.

Η ίδια είναι ασυμπτωματική, ενώ ο σύζυγός της είχε νοσήσει πρόσφατα από τον ιό και τώρα είναι καλά στην υγεία του.

Την ίδια ώρα, το ζευγάρι από την Κάρπαθο που νοσηλεύεται στην Κλινική Covid – 19 του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, είναι καλά και πως τις επόμενες ώρες θα κάνει νέο τεστ.

Αυτό που υπογραμμίζουν οι ειδικοί είναι πως “το να εμφανιστούν κρούσματα κορονοϊού στην Κρήτη μετά το άνοιγμα των πτήσεων εξωτερικού, είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό και πως δεν θα πρέπει να υπάρχει πανικός. Αρκεί η διαχείριση των περιστατικών αυτών να γίνεται σωστά και άμεσα”.

Να σημειωθεί ότι οι θετικοί στον κορονοϊό τουρίστες που μένουν στο ξενοδοχείο της καραντίνας, θα παραμείνουν εκεί μέχρι να βγουν αρνητικά τα τεστ τους.

 

  06 July, 2020 ΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα