Κολοκυθόπιτα γρήγορη, γεμάτη αρώματα και χρώματα

Υλικά
5 κολοκύθια τριμμένα στον τρίφτη
1 κρεμυδι τριμμένο στον τρίφτη
1 καρότο τριμμένο στον τρίφτη
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 αυγά
Μισό ματσάκι άνιθο μισό μαϊντανό
Λίγο δυόσμο
1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
1 κούπα αλέυρι φαρίνα
1 φλ του ελληνικού καφέ ελαιόλαδο
1 φλ του νες καφε γαλα
1 .5 φλ ανθοτυρο τριμμένο
Εκτέλεση
Βάζουμε τα λαχανικά όλα σε σουρωτήρι με λίγο αλάτι τα αφήνουμε μισή ώρα μετά τα στιβουμε καλά να βγάλουν όλα τα υγρά τους.
Σε μια λεκανιτσα χτυπάμε τα αυγά μετά προσθέτουμε το λάδι το γάλα τα στημένα λαχανικά τα μυρωδικά το σιμιγδάλι την φαρίνα και ανακατέυω καλά προσθέτουμε και το τυρι και ανακατέυω.
Σε ένα λαδωμένο ταψάκι βάζουμε τον πηχτό χυλό το στρώνουμε Ρίχνουμε λίγο λάδι από επάνω και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις με το να πάρει ωραίο χρώμα!!
Δείτε επίσης
- Μαρινάκης: Η Ελλάδα δεν θα στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία
- ΠΟΜΙΔΑ: Ζητά τη δημιουργία πλατφόρμας για την εύρεση φοιτητικής κατοικίας
- Τουρνουά Ακρόπολις: Η «ώρα» του Αντετοκούνμπο από σήμερα στο ΟΑΚΑ – Το πρόγραμμα της Εθνικής
- ΠΑΣΟΚ: επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στο σύνολο του πυροσβεστικού προσωπικού
- Συρρίκνωση του μαθητικού πληθυσμού στο Ηράκλειο: οι παρατηρήσεις του Εμ. Μπελαδάκη