Κολοκυθόπιτα γρήγορη, γεμάτη αρώματα και χρώματα
Υλικά
5 κολοκύθια τριμμένα στον τρίφτη
1 κρεμυδι τριμμένο στον τρίφτη
1 καρότο τριμμένο στον τρίφτη
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 αυγά
Μισό ματσάκι άνιθο μισό μαϊντανό
Λίγο δυόσμο
1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
1 κούπα αλέυρι φαρίνα
1 φλ του ελληνικού καφέ ελαιόλαδο
1 φλ του νες καφε γαλα
1 .5 φλ ανθοτυρο τριμμένο
Εκτέλεση
Βάζουμε τα λαχανικά όλα σε σουρωτήρι με λίγο αλάτι τα αφήνουμε μισή ώρα μετά τα στιβουμε καλά να βγάλουν όλα τα υγρά τους.
Σε μια λεκανιτσα χτυπάμε τα αυγά μετά προσθέτουμε το λάδι το γάλα τα στημένα λαχανικά τα μυρωδικά το σιμιγδάλι την φαρίνα και ανακατέυω καλά προσθέτουμε και το τυρι και ανακατέυω.
Σε ένα λαδωμένο ταψάκι βάζουμε τον πηχτό χυλό το στρώνουμε Ρίχνουμε λίγο λάδι από επάνω και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις με το να πάρει ωραίο χρώμα!!
Δείτε επίσης
- Το νηστίσιμο μενού της Μεγάλης Εβδομάδας
- Πάσχα: Πόσα χρήματα θα δαπανήσουν τα νοικοκυριά φέτος – Η εικόνα για το εορταστικό τραπέζι
- Ανδρουλάκης: Βρίσκεται σε κίνδυνο το βιοτικό επίπεδο του ελληνικού λαού
- Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αναγέννηση της Γεωργικής Σχολής Μεσαράς!
- Δημοσκοπήσεις: Ποιοι και γιατί απαντούν «ΣΥΡΙΖΑ» – Τα αδιέξοδα του ΠΑΣΟΚ στο δρόμο προς την κάλπη