Κόκκινο χαλί, αξίας 1.500 ευρώ για τα πόδια του Σουλτάνου

mesaralive.gr  12 December, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Κόκκινο χαλί, αξίας 1.500 ευρώ για τα πόδια του Σουλτάνου

Φωτο: PROTO THEMA S.A.

Ολοκαίνουργιο κόκκινο χαλί στρώσαμε στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην χώρα μας την ώρα που ο ίδιος παραβίαζε κάθε έννοια διπλωματικού πρωτοκόλλου, προκαλώντας επί ελληνικού εδάφους.

Την περασμένη Πέμπτη και ενώ ο Τούρκος πρόεδρος μιλούσε για επικαιροποίηση της συνθήκης της Λωζάνης ενώπιον του πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου το υπουργείο Εξωτερικών υπέβαλε αίτημα στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την αγορά κόκκινου χαλιού προκειμένου να στρωθεί στον Κρατικό Αερολιμένα «Αλεξανδρούπολης» Δημόκριτος κατά την άφιξη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την επομένη.

Για «την εξαιρετικώς επείγουσα ανάγκη προμήθειας ταπήτων χρώματος ερυθρού, κατόπιν αιτήματος τουΥπ. Εξωτερικών, για να χρησιμοποιηθούν κατά την επίσκεψη του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας, στον ΚΑΑΛΔ», έκανε λόγο το σχετικό υπηρεσιακό έγγραφο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τους αρμόδιους να υλοποιούν αμέσως το αίτημα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας προχώρησε στην αγορά κόκκινων ταπήτων αξίας 1.500 ευρώ για την υποδοχή του υψηλού προσκεκλημένου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο οποίος παρόλα αυτά συνέχισε απτόητος να προκαλεί τους Ελληνες μόλις πάτησε το πόδι του στη θρακική γη.

Πηγή:Protothema.gr

 

mesaralive.gr  12 December, 2017 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα