Κοινό αίτημα Δήμου Φαιστού και τοπικών φορέων Ζαρού για το νέο δρόμο

mesaralive.gr  29 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κοινό αίτημα Δήμου Φαιστού και τοπικών φορέων Ζαρού για το νέο δρόμο

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Περιφέρεια και τη χρηματοδότηση με 3 εκατομμύρια ευρώ του δρόμου από κόμβο Απομαρμά έως τα όρια της ΠΕ Ηρακλείου, συμπεριλαμβανομένης και της παράκαμψης του Ζαρού, αναφέρεται δελτίο τύπου του Δήμου Φαιστού.

Στο ΔΣ αναφέρεται «               

Την Πέμπτη 23-08-2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης με σκοπό  την υποβολή αιτήματος από τον Δήμο Φαιστού, για τη διενέργεια διαγωνισμού, προκειμένου να συνταχθούν οι απαραίτητες τεχνικές μελέτες που αφορούν την κατασκευή μίας νέας σύγχρονης οδού από τον κόμβο Απομαρμά έως τα όρια της Π.Ε. Ηρακλείου, η οποία θα περιλαμβάνει και την παράκαμψη του Ζαρού.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Φαιστού Γεώργιος Αρμουτάκης, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Κοινότητας  Ζαρού Ζαχαρίας Χαλκιαδάκης, ο Πρόεδρος της ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε. Γεώργιος Σταματάκης, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Ζαρού Γεώργιος Φυλακτάκης,   οι Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιώργος Μαρής και Λάμπρος Καμπουράκης, , ο Σύμβουλος Ανάπτυξης Γιώργος Δροσανάκης  και ο μελετητής Μιχάλης Βαρδουλάκης.  O Δήμαρχος Φαιστού σε δήλωσή του αναφέρει «Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Περιφερειάρχη  κ. Σταύρο  Αρναουτάκη     για τη σημαντική οικονομική στήριξη των 3 εκατ. ευρώ και την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του Δήμου Φαιστού και της τοπικής κοινωνίας της Δ.Ε. Ζαρού, για ένα έργο που θα αποσυμφορήσει κυκλοφοριακά την ευρύτερη περιοχή, δημιουργώντας ασφαλείς προϋποθέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή της.».

 

mesaralive.gr  29 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα