Κλειστές αύριο οι τράπεζες στην Κρήτη-Πως θα λειτουργήσουν τα super market

  25 January, 2022 ΑΡΘΡΑ
Κλειστές αύριο οι τράπεζες στην Κρήτη-Πως θα λειτουργήσουν τα super market

Σε κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας και σε γενική αργία θα βρίσκεται και την Τετάρτη η Κρήτη όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης ως προληπτικό μέτρο ενόψει της αναμενόμενης επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών στο νησί.

Για ακόμα μια ημέρα, δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές με εξαίρεση τα καταστήματα τροφίμων, τα φαρμακεία, τις δομές υγείας, τα πρατήρια υγρών καυσίμων, εν γένει οι επιχειρήσεις που λειτουργούν κατά τις αργίες, όπως επίσης και οι επιχειρήσεις η λειτουργία των οποίων συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συνεπειών της μεγάλης κακοκαιρίας.

Σημειώνεται ότι τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν με συνεχές ωράριο από τις 10 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, ενημερώνει σχετικά με την γενική αργία ότι

- Αναστέλλεται η λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών

- Τα ΜΜΜ θα λειτουργήσουν όπου αυτό είναι εφικτό.

- Αναστέλλεται η λειτουργία των ιδιωτικών επιχειρήσεων. Εξαιρούνται: καταστήματα τροφίμων, πρατήρια καυσίμων, φαρμακεία, υπηρεσίες υγείας, και επιχειρήσεις που λειτουργούν κατά τις αργίες.

Kλειστές και οι τράπεζες

Ανακοίνωση από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών

«Καθώς με νεότερη απόφαση του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας διατηρείται η κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των έντονων φυσικών φαινομένων στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου και στις περιφερειακές ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, η Ελληνική Ένωση Τραπεζών διευκρινίζει ότι στις παραπάνω και μόνο περιοχές τα τραπεζικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 και δεν θα εκτελούν συναλλαγές για το κοινό», αναφέρει η Ελληνική Ένωση Τραπεζών σε σημερινή της ανακοίνωση, η οποία παραπέμπει και σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης.

   «Οι λοιπές τραπεζικές λειτουργίες και ηλεκτρονικές πληρωμές και απαραίτητες εκκαθαρίσεις συναλλαγών θα διενεργούνται κανονικά», αναφέρει η ΕΕΤ.

 

  25 January, 2022 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα