«Κίνητρο για να συνεχίζω οι στόχοι μου»

mesaralive.gr  31 May, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ
«Κίνητρο για να συνεχίζω οι στόχοι μου»

Συνέντευξη με τη χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Καράτε Κέλλυ Κυδωνάκη.

Στον απόηχο της σπουδαίας διάκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκαζιαντέπ που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες η νεαρή καρατέκα από το Τυμπάκι παραχώρησε στο Mesaralive την πρώτη συνέντευξη μετά την επιστροφή της στην πατρίδα, μιλώντας για τα συναισθήματα της, έπειτα από μια δύσκολη χρονιά, για όσους τη στήριξαν καθώς και για τον επόμενο μεγάλο στόχο της.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

-Ποια είναι τα συναισθήματα σου, μετά από μια τέτοια επιτυχία;

Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματα μου με λέξεις . Ένα μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα. Το μετάλλιο αυτό σημαίνει πολλά για εμένα , το κοιτάω και δεν βλέπω απλά μια τεράστια διάκριση. Βλέπω όλον τον αγώνα και τις θυσίες που κρύβει πίσω του.

Περίμενες ότι μια τέτοια δύσκολη χρονιά, με σοβαρό τραυματισμό, θα έχει αυτή την κατάληξη;

Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ένα ευρωπαϊκό μετάλλιο για την φετινή χρόνια . Λόγω του τραυματισμού μου δεν συμμετείχα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα άρα κατά συνέπεια δεν είχα δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία μου στο ευρωπαϊκό . Αγωνίστηκα σε μια ξένη κατηγορία για εμένα , την κατηγορία της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Ελένης Χατζηλιαδου που, λόγω τραυματισμού, δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας . Μου δόθηκε η ευκαιρία και την άρπαξα .

-Που θέλεις να αφιερώσεις το μετάλλιο;

Το μετάλλιο αυτό θέλω να το αφιερώσω σε πολλούς ανθρώπους . Πρώτα από όλα στην οικογένεια μου που είναι πάντα εκεί , στους προπονητές μου και τέλος στους χορηγούς μου Phaistos Net Works και Minoan Lines που πίστεψαν σε εμένα και με στήριξαν από την πρώτη στιγμή .

Είστε οι λόγοι που μπορώ και κυνηγάω τα όνειρα μου .

 Σας ευχαριστώ .

- Τι είναι αυτό που σου δίνει κίνητρο να βελτιώνεσαι και ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι σου;

Κίνητρο μου να συνεχίζω, να μην τα παρατάω, να βελτιώνομαι καθημερινά είναι οι στόχοι μου, αυτά που θέλω να πετύχω. Όταν θέλεις κάτι πολύ και το έχεις ορίσει, θα κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις . Επόμενος στόχος  μου λοιπόν, εξίσου σημαντικός, είναι ένα μετάλλιο στο επερχόμενο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών .

Nα ευχαριστήσουμε την Κέλλυ για τον χρόνο, που τόσο πρόθυμα αφιέρωσε, για να μας μιλήσει,παρά την σωματική και ψυχολογική κούραση των τελευταίων ημερών και να της ευχηθούμε υγεία κι ένα μέλλον γεμάτο προκλήσεις και νέες διακρίσεις.

 

mesaralive.gr  31 May, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ