Κινηματογραφική διάρρηξη και ... αμύθητη λεία - Του πήραν τις εκατοντάδες λίρες που έκρυβε !

mesaralive.gr  21 October, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Κινηματογραφική διάρρηξη και ... αμύθητη λεία - Του πήραν τις εκατοντάδες λίρες που έκρυβε !

Πηδώντας από ταράτσα σε ... ταράτσα οι διαρρήκτες κατάφεραν να φτάσουν και να μπουν στο σπίτι του ηλικιωμένου και εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με ... έναν μικρό θησαυρό.

Μια διάρρηξη που παραπέμπει σε χολιγουντιανό φιλμ σημειώθηκε προχτες στο Ρέθυμνο με τους δράστες να καταφέρνουν να εξαφανιστούν παίρνοντας μαζί τους μια ... αμύθητη λεία ! 

Σύμφωνα με το ραδιόφωνο της ΕΡΑ οι άγνωστοι φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι ενός συνταξιούχου ναυτικού και παραμόνευαν πότε θα βγει για να ... μπουκάρουν ! 

Σύμφωνα με τις πληφορίες ήταν γνωστό ότι ο συνταξιούχος είχε κρυμμένη στο σπίτι του την περιουσία του που αποτιμάται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ καθώς δεν ήθελε να την μεταφέρει στις τράπεζες ή σε θυρίδες και για το λόγο αυτό δεν έβγαινε σχεδόν ποτέ από το σπίτι του. 

Ωστόσο ο ίδιος προχτες χρειάστηκε να πάει στο γιατρό και έτσι οι επιτήδειοι βρήκαν την ευκαιρία να εισβάλουν στο σπίτι του ! Πηδώντας από ταράτσα σε ... ταράτσα οι διαρρήκτες κατάφεραν να φτάσουν και να μπουν στο σπίτι του ηλικιωμένου και εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με ... έναν μικρό θησαυρό. 

Σύμφωνα με τον ίδιο οι διαρρήκτες του άρπαξαν 750 χρυσές λίρες αξίας 270.000 ευρώ καθώς επίσης 150.000 ευρώ σε μετρητά και πολλά κοσμήματα. 

Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία

 

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

 

mesaralive.gr  21 October, 2016 ΚΟΣΜΟΣ