Κι άλλος νεκρός απο το ναυάγιο ανοικτά της Κρήτης

Στους τέσσερις ανήλθε ο αριθμός των νεκρών -δύο γυναίκες και δύο ανήλικα αγόρια 6 και 7 ετών- από το ναυάγιο σκάφους που μετέφερε μετανάστες και πρόσφυγες, 12 ναυτικά μίλια ανατολικά της Κρήτης. Έως τώρα έχουν διασωθεί από τη θαλάσσια περιοχή 57 άτομα.
Η επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων .
Οι τρεiς σοροί και 19 διασωθέντες έχουν μεταφερθεί στο λιμάνι της Σητείας από ένα παραπλέον πλοίο και ένα ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού.
Στο σημείο των ερευνών βρίσκονται πέντε παραπλέοντα πλοία, ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης και ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος. Στις έρευνες συμμετέχει επίσης ένα ελικόπτερο super puma και αεροσκάφος του Λιμενικού.
Δείτε επίσης
- Αναμένεται απογοητευτική η φετινή σοδειά ελαιολάδου στη χώρα μας- Ούτε 220.000 τόνοι- οι τιμές
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Αίτημα κατάθεσης 10 εγγράφων από το ΠΑΣΟΚ - Ζητούν άμεσα τη λίστα των 6.000 ΑΦΜ
- Δήμος Γόρτυνας: Ψήφισμα για την διάσωση του μνημείου στον λόφο Παπούρα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας
- Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου – 24ωρη απεργία της ΠΝΟ
- Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: προβληματίζουν τα πολλά εργατικά ατυχήματα και δυστυχήματα στην Κρήτη