«Καζάνι» που «βράζει» τα Σκούρβουλα

mesaralive.gr  20 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
«Καζάνι» που «βράζει» τα Σκούρβουλα

Φωτό: worldmapz.com

Ανάστατοι είναι οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο των Σκουρβούλων με το χωριό να θυμίζει «καζάνι που βράζει».

Παρά τις προσπάθειες που γίνονται από τους τοπικούς φορείς , Τοπικό Συμβούλιο, Πολιτιστικό Σύλλογο, Εκκλησία, Δήμο και τους ίδιους τους γονείς, ώστε το Δημοτικό Σχολείο Σκουρβούλων να ανακαινιστεί και να μετατρέπεται σιγά σιγά σε πραγματικό στολίδι του χωριού, κάποιοι όπως φαίνεται έχουν σχεδιάσει άλλα πράγματα για τα Σκούρβουλα.

Αυτό καταγγέλλει γονιός από τα Σκούρβουλα τονίζοντας ότι ήδη έχουν γίνει και γίνονται συλλογικές προσπάθειες για την ανακατασκευή του σχολείου, «μέχρι και τουαλέτες καινούργιες φτιάξαμε» μα είπε, προσθέτοντας «οι σχεδιασμοί που γίνονται όμως είναι εις βάρος του χωριού μας, των παιδιών μας και των οικογενειών μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα το Δημοτικό Σχολείο Σκουρβούλων έχει 23 παιδιά στο Δημοτικό και 13 στο Νηπιαγωγείο και μέχρι σήμερα έχει μία δασκάλα και μία  νηπιαγωγό. «Έχουμε ενοχλήσει ξανά την Πρωτοβάθμια, ωστόσο σήμερα θα πάμε οι γονείς και πάλι να διαμαρτυρηθούμε και μάλιστα έντονα» μας είπε ο γονέας.

Όπως αναφέρουν πάντως οι πληροφορίες οι γονείς είναι αποφασισμένοι να ζητήσουν άμεσα την τοποθέτηση δασκάλας στο Δημοτικό Σχολείο των Σκουρβούλων, ένα αίτημα που δηλώνουν πανέτοιμοι να διεκδικήσουν δυναμικά.

 

mesaralive.gr  20 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα