
Η κοπέλα μήνυσε ταξιτζή, κι ο ταξιτζής την κοπέλα!
Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκαν μια 17χρονη κοπέλα και ένας οδηγός ταξί, αφού αντάλλαξαν ... μηνύσεις και όχι ... τηλέφωνα, όπως τουλάχιστον ήταν η αρχική πρόθεση του αυτοκινητιστή.
Η κοπέλα, κόρη δημάρχου του νομού Ηρακλείου, τα ξημερώματα της Κυριακής πήρε ταξί κι επέστρεψε στο σπίτι της. Ο οδηγός του ταξί φαίνεται πως επιχείρησε να ανοίξει κουβέντα με την κοπέλα αλλά και να την "προσεγγίσει" περισσότερο.
Η κοπέλα αρνήθηκε, ενώ όταν έφτασε στον προορισμό της και του κατέβαλε το αντίτιμο της κούρσας, ο ταξιτζής φέρεται να την εξύβρισε.
Η 17χρονη, μπαίνοντας στο σπίτι, εξιστόρησε στον πατέρα της όσα έγιναν και μαζί πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου η κοπέλα μήνυσε τον οδηγό ταξί. Ο άνδρας, από την πλευρά του, πήγε κι εκείνος στο τμήμα και κατέθεσε μήνυση για ψευδή καταμήνυση.
cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Ισραήλ: Ο στρατός ξεκίνησε μεγάλης κλίμακας χερσαίες επιχειρήσεις σε βόρεια και νότια Γάζα
- Πάπας Λέων ΙΔ’: Σήμερα η τελετή ενθρόνισής του – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Βατικανό
- Το Κίεβο ζητά συνάντηση Ζελένσκι και Πούτιν - Αποφασίστηκε ανταλλαγή 2.000 αιχμαλώτων πολέμου
- Στον αέρα οι συνομιλίες Ουκρανίας-Ρωσίας: Χωρίς Πούτιν η αποστολή που ανακοινώθηκε
- ΕΕ: Ανακοινώθηκε νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία
Σχετικά άρθρα
- Κρήτη: Αγωνία για την 17χρονη που υπέστη ανακοπή μετά από αλλεργικό σοκ
- Ηράκλειο: 17χρονη έπαθε ανακοπή μετά από αλλεργικό σοκ -Νοσηλεύεται διασωληνωμένη
- Συγκλονιστική περιγραφή του 59χρονου ταξιτζή που δέχτηκε επίθεση
- Μεσαρά:Μήνυση στην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη από ιδιοκτήτες ελαιοτριβείου
- Ερευνα της δικαιοσύνης δρομολογεί η μηνυτήρια αναφορά Κοτζιά