“Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια μέρα”.Μεγάλη η συμμετοχή στη Μεσαρά.

mesaralive.gr  27 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
“Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια μέρα”.Μεγάλη η συμμετοχή στη Μεσαρά.

Με μεγάλη συμμετοχή από φορείς του Δήμου Φαιστού, πολιτιστικούς συλλόγους, εθελοντικές ομάδες και ενεργούς πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Φαιστού, πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια διεθνώς «Let’s Do It» που στην Ελλάδα έχει τον τίτλο «Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια μέρα».

Οι Δημότες του Δήμου Φαιστού,  αγκάλιασαν αυτή τη δράση αφιερώνοντας λίγο από τον ελεύθερο τους χρόνο, για ένα καθαρότερο περιβάλλον.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Φαιστού συμμετείχε στην Παγκόσμια Καμπάνια "Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια μέρα".

Μέσα από τη συγκεκριμένη δράση οι πολίτες της Μεσαράς έδειξαν για μια ακόμη φορά πως είναι ενεργοί εθελοντές και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για έναν δήμο ομορφότερο και καθαρότερο και αποδεικνύουν πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Σε αυτή την τόσο σημαντική δράση αξίζει επίσης να αναφέρουμε τη προσφορά της εταιρείας Βότομος Α.Ε με την παροχή ποσότητας νερού σε όλες τις εθελοντικές ομάδες που συμμετείχαν.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη δράση ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γεώργιος  Αρμουτάκης, ευχαριστεί όλους τους φορείς, εθελοντές και τους συλλόγους που εργάστηκαν στις εργασίες καθαριότητας σε όλα τα Δ.Δ. του Δήμου και τονίζει χαρακτηριστικά πως:

«Η υποστήριξη και η συμμετοχή όλων μετράει, καθώς με την ενέργεια αυτή αποδεικνύει πως με την ενεργοποίηση τους οι Δημότες, έδειξαν έμπρακτα ότι ενδιαφέρονται για την Όμορφη, Καθαρή και Δημιουργική πλευρά του Δήμου Φαιστού. Θερμά συγχαρητήρια με όλους».

Δράσεις καθαριότητας θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Φαιστού.

 

mesaralive.gr  27 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ