Κατάμεστη η πλατεία Τυμπακίου... γιόρτασε τον Πολιούχο της
φωτο:mesaralive.gr
Στις 24 και 25 Αυγούστου το Τυμπάκι φόρεσε τα καλά του και γιόρτασε τον Πολιούχο της πόλης, πρώτο Επίσκοπο Κρήτης Άγιο Τίτο.
Σε κάθε γωνιά της πόλης ο κόσμος ήταν μαζεμένος σε κάποιο καφενείο, σε σουβλατζίδικα, σε καφετέριες που ήταν όλα στρωμένα και έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή.
Το διήμερο του πανηγυριού όπως κάθε χρόνο έφερε κόσμο απ' όλη τη Μεσαρά, αλλά και απόδημους που επέλεξαν αυτές τις μέρες τις διακοπές τους.
Οι δρόμοι γέμισαν μικρούς και μεγάλους και η πλατεία "ασφυκτιούσε" από τη μεγάλη προσέλευση των πολιτών, που χόρεψαν στο καθιερωμένο γλέντι μέχρι πρωίας. Ανάλογη φυσικά εικόνα και στα καταστήματα του Τυμπακίου που διοργάνωσαν μουσική βραδιά προσφέροντας κέφι, πράγμα για το οποίο φημίζεται ιδιαίτερα το Τυμπάκι που ξέρει να διασκεδάζει.






Δείτε επίσης
- Μεσαρα: Σημαντική εκδήλωση για τις σύγχρονες τεχνολογίες στην αγροτική παραγωγή
- Bορίζια: Σήμερα η απόφαση για την τύχη του 23χρονου
- Πώς φτάσαμε στην δημιουργία της ίδρυσης Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μεσαράς
- Μεσαρά: Μυστήριο με 21χρονο που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 60χρονο θείο του ενώ κοιμόταν
- Nέες καραβιές μεταναστών στα νότια της Κρήτης





