Καταγγέλλεται… «σαμποτάζ» στους Καλούς Λιμένες. Κανονικά οι εκδηλώσεις (αναλυτικό ρεπορταζ).

mesaralive.gr  27 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Καταγγέλλεται… «σαμποτάζ» στους Καλούς Λιμένες. Κανονικά οι εκδηλώσεις (αναλυτικό ρεπορταζ).

φωτο:mesaralive.gr

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν το πρωί του Σαββάτου στον παραλιακό οικισμό των Καλών Λιμένων, όπου τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πηγαϊδακίων, έχουν εδώ και πολύ καιρό ξεκινήσει την προετοιμασία για την διοργάνωση τριήμερων εκδηλώσεων με την ευκαιρία της εορτής των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Οι αφίσες, η διαφήμιση των εκδηλώσεων και κυρίως ο σκοπός που όπως έχει ανακοινωθεί από την αρχή είναι να διατεθεί μέρος των εσόδων στον Σύλλογο ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» προκειμένου να δημιουργηθεί μια ράμπα για ΑμεΑ στον παραλιακό οικισμό, δεν στάθηκαν εμπόδιο για να αποφευχθεί η πρωινή ένταση.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, το πρωί κατέφτασε η αστυνομία και μάλιστα με κλούβες, ενώ  όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι κάτοικοι «προχώρησαν σε συλλήψεις καταστηματαρχών αλλά και κατασκηνωτών που είχαν έρθει για να συμμετέχουν στις τριήμερες εκδηλώσεις.

Υπήρξε κυνηγητό  στους γύρω λόφους μεταξύ αστυνομικών και κατασκηνωτών» αναφέρουν οι ίδιοι οι κάτοικοι…

Επίσης τονίζουν «μας είπαν ότι η αστυνομία ήρθε επειδή υπήρξε καταγγελία ότι  οι εκδηλώσεις γίνονται για να επωφεληθούν καταστηματάρχες της περιοχής, ενώ πολύ καλά γνωρίζουμε ότι ο Σύλλογος Πηγαϊδακίων τις διοργανώνει για να γίνει η ράμπα ΑμεΑ στους Καλούς Λιμένες.

Θεωρούμε ότι υπήρξε προσπάθεια από κάποιους για να «σαμποτάρουν» τις  εκδηλώσεις. Τόσα χρόνια γίνονται εκδηλώσεις στον παραλιακό οικισμό, γιατί να γίνει φέτος αυτό;», είναι αυτά που λένε οι κάτοικοι αλλά και άνθρωποι που έφτασαν στον παραλιακό οικισμό για να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις…

Το mesaralive.gr επικοινώνησε με μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού  Συλλόγου Πηγαϊδακίων οι οποίοι επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες για την πρωινή ένταση που δημιουργήθηκε στον οικισμό, ωστόσο  μας είπαν  ότι οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται κανονικά, για τον σκοπό που από την αρχή διοργανώθηκαν, για να διατεθούν τα έσοδα στο σύλλογο ΑμεΑ προκειμένου να κατασκευαστεί ράμπα στους Καλούς Λιμένες. 

Αύριο λοιπόν το απόγευμα θα τελεστεί Εσπερινός, ενώ θα ακολουθήσουν μουσικές εκδηλώσεις.

Το πρωί της Δευτέρας θα τελεστεί Θεία Λειτουργία, ενώ μετά θα ξεκινήσουν τα προγραμματισμένα τουρνουά water  polo και Beach Volley, θα ακολουθήσουν απονομές και κρητική βραδιά με το Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη.

 

mesaralive.gr  27 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα